Přejít na obsah

Copybass

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

702 zobrazení profilu

Copybass's Achievements

1

Popularita

  1. Bude to tím, že zrcátko, které tam máš je pro Octavia II před fl. (Nebo jedna z prvních fl) a kabeláž kterou tam máš je již FL. Zrcátko není původní a je špatné. Správné by mělo mít takovýto konektor a zapojuje se přímo do montorku pro stahovačku. https://www.alza.cz/auto/aci-zpetne-zrcatko-pro-skoda-octavia-ii-d5617780.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_bra_vyrobci-css_nahradni-dily_c_9062795_1o1_AUPR19597&gclid=Cj0KCQjwoqDtBRD-ARIsAL4pviBqZaqgSvZ9lMEO1VJd3I0OZCpM4nJZMzLxo9WUt_h-wPpkCRDJFl4aAitmEALw_wcB Ty máš "starší" zrcátko, které má konektor https://www.alza.cz/auto/aci-zpetne-zrcatko-pro-skoda-octavia-ii-d5618331.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_bra_vyrobci-css_nahradni-dily_c_9062795_1o3_AUPR20474&gclid=Cj0KCQjwoqDtBRD-ARIsAL4pviCWI529rEPi5l230CETmdAIy7pJelPNZMW9zGQK8gDhgVJ0duoAqJ8aApIJEALw_wcB Nejspíše jde o lowcost opravu po nehodě a výměnu za špatný zrcátko s neodpovídající kabeláží.
  2. Stále platí? Měl bych zájem o sedačky a loketku.
  3. Ahoj, http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/33819-Dodělání-osvětlení-nástupního-prostoru-v-zcátkách|Lampičky-ve-dveřích (ve schématu je to namalovaný) Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk
  4. Ahoj, začínám uvažovat o novém projektu. Chtěl bych udělat něco jako má Superb III : Chtěl bych použít El Wire. Bohužel dle dostupných informací na webu často odcházejí. Další variantou je tedy optické vlákno s RGB led. v případě El wire: (Facebook.com - Jiří Zafčík) Nebo v případě optického vlákna: (Facebook.com - Libor Kulkus) Otázka zní -> Která varianta je lepší ?
  5. Tak a máme zase něco navíc. Doplněné Osvětlení nástupního prostoru v zrcáktách a dveřích. Tutoriál: https://goo.gl/VUzvy8
  6. Bohužel jsem si musel řešení vymyslet sám. Vám ostatním to usnadním. Na dodělání osvětlení v zrcátkách + lampičkách ve dveří bude potřeba: 1x sada LED bulb (goo.gl/DWAJD2) + odpor (10W33ΩJ - Zvolen na základě konzultace v obchodě s El. součástkami (Méně hřeje)) -> Neoriginální řešení ( V případě originálu je postup stejný) 2x pin do svorkovnice + kabeláž 2x dveřní lampička Osvětlení nástupního prostoru - Zrcátka (Postup pro MR2011 a výše !) Celková cena tohoto řešení je 100,- a asi hodina práce. Demontáž krytů zrcátka. (Video demontáže je na YouTube) - Nemusí se celé sundávat. Do spodního krytu uděláme díru pro LED. (viz. obrázek níže.) Osadíme LED (viz. obrázek níže) Namontujeme spodní kryt zpátky na zrcátko. Demontujeme tapec dveří. Protáhneme kabel - Tam kde vede již existující kabeláž.(I když se zdá, že tam není žádné místo, tak se tam v klidu vejde.) Připájíme odpor (Vzhledem k tloušťce kabelu od LED doporučuji přidat na připájené místo ještě "čokoládu" (Před pájením nasunout na kabel) -> Ten kdo si koupí stejné LED pochopí.) - Viz. obrázek níže Připojení + do svorkovnice řídící jednotky dveří (Svorkovnice od zrcátka - 16 pin). Připojení na pin 10 (Na svorkovnici je popsáno). Celá se dá z krytu vysunout po stisknutí malé pojistky. Mínus se připojuje na kabel, který je na pinu 11 (Viz. schéma) Aktivace v VAG -> Řídící jednotka dveří řidiče/spolujezdce -> Long coding -> Dle nápovědy přičíst číslo (myslím, že 2 ?) složit z5. Osvětlení nástupního prostoru - Ve dveřích (MR2011 a výše) Někdy příště.
  7. Ahoj, a pro Octavia 2 FL 2011 ? :) Díky. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk
  8. Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s doděláním osvětlení nástupáku v zrcátkách a lampiček ve dveřích. Mám tam jen odrazky. Když jsem hledal na fóru, našel jsem jen návod pro O2 předface. (V zrcátkách stačí prý připojit do svorkovnice zrcátek -> Kabeláž je připravená.) => Je to stejné i u O2 Face ? Bohužel nikde nemůžu najít jak je to s zapojením dveřních lampiček do ŘJ dveří. -> Který je to pin... Mohl by mi někdo prosím poradit ? Díky :)
  9. Slabá baterie ? :) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
  10. Doplněno do popisu :)
  11. Ahoj všem! chtěl bych Vám představit svojí Octávku ! Info o voze: Octavia 2 FL 1.9TDi 77kW s BXE motorem. (Chip na 103kw) Koupena s 180.000km ve výbavě sociál. Postupně budu upravovat a doplňovat. Plánované úpravy: Lakování zrcátek a kliček - DONE Zatmavení - DONE Nové žárovky s Xenon look od Osram - DONE Tempomat - DONE MFA - DONE Maxidot Navigace - Done Nová kolesa - Nic extrémního - Done Osvětlení nástupního prostoru - Dveře a zrcátka - Done Senzor světla a deště Kódování všeho co půjde zapnout (Coming/Leaving, Cornery, atd...) - Done (Návody na YT) Nákup sedaček s vedením z RS (Odloženo -> Číhám na tapece s Sound Systémem) Osvětlení nohou (Ready -> Čekám na ledky) Osvětlení dveří, palubní desky => Jako má Superb 3 a O3 (Zatím fáze plánování - Nejspíš el wire) Předem díky za komentáře a hodnocení. První cesta domů: Po lakování kliček a zrcátek + zatmavení oken: Nové radio: Nová kola: Další letní:
  12. Ahoj, jaké jsou možnosti kódování pro tuto jednotku ? Dokáže Maxidot/Tempomat/RS ledky ?
  13. Díky za odpověď :)) kde se dá sehnat dílenská příručka ? Dočetl jsem se, že to mají jen autorizované servisy. Je to pravda ? Tak už to mám i bez ní. :)
  14. Ahoj/Dobrý den, kde je schovaná BCM jednotka ? Nevím kde/co hledat. Na google jsem umístění nenašel :(
×
×
  • Vytvořit...