Přejít na obsah

mesh

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

mesh's Achievements

0

Popularita

  1. mesh

    Octavia 1 TDI 66 Kw

    Zdravím pánové Příčinou poruchy byla spínací skříňka resp. její spodní část , po výměně je vše OK.
  2. mesh

    Octavia 1 TDI 66 Kw

    Relé 109 jsem vyměnil jako první ale stejně to dělá vesele občas dál
  3. Zdravím pánové Nikde sem nenašel podobné téma tak se ptám. Přijdu k autu sednu do něj otočím klíčkem zachrčí nějaké relátko ( nestihnu zjistit jaké a stane se to občas ) kontrolky nejdou , startování sice jde ale nenastaruje ,vypnu otočim podruhé a funguje a takhle mě to zkouší často. kontakty na baterce jsou čisté. Máte prosím někdo tuto zkušenost z touto závadou ?
  4. mesh

    Vnitřní osvětlení

    No to právě že máme malou holku a když jedeme po tmě tak ji vzadu nechávám rozsvícené světlo nad hlavou a právě se to stává i za jízdy že přestane fungovat vnitřní osvetlení a za chvilku zase jde a známej servisák ze škodovky mě řekl že toto spůsobuje jednotka komfortu ktrá řídí více věcí včetně vnitřního osvětlení taže tam zřejmě bude vadný kontákt protože jinak vše funguje jak má ( centrá,okna atd.)
  5. Zdravím pánové Mám problém z vnitřním osvětlením interiéru , když jedu tak se spod palubky kde jsou relátka občas ozve cvaknutí a přestane jít osvětlení a za 5 min to zase cvakne a už to svítí.Máte prosím někdo nějakou radu kde hledat ? Díky Octavia 1 kombi 1,9 tdi 66 Kw 1999
×
×
  • Vytvořit...