Přejít na obsah

BlackRather

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

666 zobrazení profilu

BlackRather's Achievements

0

Popularita

  1. Tak dneska jsem si půjčil diagnostiku a je uložena chyba: 934149 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 76 [009] - Spatna připevňovací pozice Oddělal jsem kryt zrcátka a vše je zapojené, auto světla fungují.
  2. Ano, je v první poloze a stěrače fungují jako třeba na octavii 1. generace bez senzoru - prostě to stírá v daném časovém intervalu a je tomu jedno jestli je sklo suché nebo nejde vidět nic :).
  3. Dobrý den, koupil jsem octavii a nedaří se mi rozjet automatické stěrače. Je jedno jestli mám v infotainmentu volbu automatického stírání zapnutou nebo ne, vždy se to chová jako by tam senzor vůbec nebyl a jede to v časových intervalech podle nastavení intenzity. Zkoušel jsem už i reset rádia ale bez výsledku. Co zkontolovat? Děkuji za rady
  4. V tom videu se řeší variabilní časování. Systém z videa tento motor nemá, takže tohle není řešení pro tento případ.
  5. No když jsem hledal já, tak mi nejvíce seděl tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n90699002-sroub-m8x12x24-5-skoda-27814.html Ten z odkazu, co jsi poslal vypadá možná ještě lépe, zkusím je koupit oba a uvidím. Pokud nepasne tak budu muset hledat nějakou havárku. Teď už alespoň vím že v Etce není, to bylo nejdůležitější. Děkuji za ochotu :).
  6. Zdravím, mám dotaz ohledně šroubu, který drží sedadlo řidiče, respektive je již součástí celého sedadla. Koupil jsem auto a šroub tam chybí, celé se to pak divně hýbe. Chtěl bych ho koupit ale nevím číslo. Mohl by to někdo zkusit najít? Děkuji.
  7. Tak první závada té kontrolky byl vážně studeňák v budících. Problém že nefungovaly čtyřky byl způsoben tlačítkem čtyřek. Bral jsem to jako blbost, nevydrželo tím pádem ani měsíc... Každopádně už je vše ok.
  8. Ty budíky bych bral kdyby nejela jenom ta kontrolka ale když mi nejdou čtyřky? Na netu jsem našel více lidí se stejným problémem ale staré témata bez reakcí, doufal jsem že to někdo vyřešil :(.
  9. No jako ten jsem vyměnil :) to je myšleno tím spínačem směrovek... Ještě mě napadá kostra ale nevím co jinak
  10. Ahoj, delší dobu řeším problém se směrovkama. Blíží se technická tak bych to potřeboval vyřešit. Když dám směrovku vlevo tak venku směrovka bliká ale kontrolka ne. Pokud vpravo tak funguje všechno. Když zapnu čtyřky tak bliká jenom pravá strana, levá je mrtvá komplet. Jediné co funguje tak praštit do palubky někde na kapličku budíků, pak to třeba párkrát zabliká. Vyměnil jsem páčku, spínač směrovek a vyfoukal jsem konektor co vede do budíků. Kde by mohl být problém? Po čem tak jít?
  11. A ten čudl ti zajede? Jestli jo, tak je problém a zámku, bude tam vyskočené jedno tahelko. Pokud zůstává vyjety tak bych asi měnil zámek, bojoval jsem s tím taky a nakonec to bylo zámkem, ale možná že si třeba zlomil nějaký drát?
  12. Tak to se daří :), já mám octu neface takže o takových věcech si můžu nechat jenom zdát :D.
  13. Ahoj, máš moc pěknou octu :) pěkný nájezd za ty roky, já mám už skoro čtyřnásobek :). Jinak ohledně toho tempomatu, existují škrtící klapky i pro AQY, které byly dělány pro tempomat, k tomu i řídící jednotka motoru. Mělo by to stačit vyměnit + páčka a u některých aut i některé kabely, cenově mi to loni vycházelo okolo 10 tisíc, klapka a páčka nová, jednotka starší. Nakonec jsem to stejně nesehnal a rozmyslel si to ;). Tak ať se ti s ní daří a slouží dobře.
  14. Ty gumičky myslíš takové ty kroužky kolem? Ty nejdou vidět ale. Vůbec jsem nad tím neuvažoval že by se tam něco nemohlo nalakovat :-) no hlavně že mi to jede. :-D
  15. Originály jsou ale lakované, alespoň já mám.
×
×
  • Vytvořit...