Přejít na obsah

ingddr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

576 zobrazení profilu

ingddr's Achievements

0

Popularita

  1. Zdar, řeším podobnou věc. Potřeboval bych zapojení toho vypínače http://www.amd-autodily.cz/image.php?idx=1957219&mw=240&mh=240 Místo programování v řídící jednotce na denní svícení mlhovek, chci ručně napojit samostatný vypínač jen na mlhovky, ale nevím na jaký drát se napojit. OII.
  2. ingddr

    LED COUVAČKY

    Ok, dík ;-) A je s tím fakt vidět při couvání? Dokáže to pořádně osvětlit? Co tyto? Dá se tomu věřit? Nemůže takový výkon něco udělat s parabolami? http://www.ebay.com/itm/2pcs-CREE-XBD-100W-1156-S25-P21W-BA15S-LED-Backup-Light-U-Car-Reverse-Bulb-Lamp-/282215409224?hash=item41b5596648:g:A8QAAOSwCGVX~F2u&vxp=mtr
  3. Zdar, co je lepší? http://www.svetzarovek.eu/p-80724/k-48/zarovka-led-12v-24v-21w-ba15s-cira-16xled-cree-xbd-epistar-80w-900lm/ http://www.autolamp.cz/osvetleni/zarovky-led/12v/led-zarovky-s-patici-ba15s/2ks-LED-12V-21W-BA15s-cira-50WLED410Wblistr.html máte to někdo v autě? Jak hodně to svítí?
  4. Ahoj, nemáte někdo popis pinu ve světlometech OII před Fl. ? Dělám si do světlometů LED svícení z OIII (Led pásek po obvodu světla s funkcí blinkru), jenže nemám xenony, takže vypadá dost blbě kombinace žlutý H7 + bílý LED pásek. CHci to udělat tak, abych si mohl vypínat nějakým vypínačem, který si dodělám někam k ruce, ten LED pásek, jednak kvůli vzhledu a jednak kvůli policajtům a technický. Nechce se mě ale tahat další kabel od světel, tak mě napadlo, jestli v tom konektoru není nějaký volný pin, který je připojený k hlavnímu vypínači světel, který bych mohl použít. Dík
  5. Ahoj, lze nějak jednoduše vyndat omezovač dveří?
  6. Ahojte, chci rozjet debatu o ochranných nátěrech podvozku. Chystám se na jaře do pořádný očisty celého auta a hlavně se chcu zaměřit na podvozek. Všechny plasty odkrýt, vyčistit, umýt, oškrabat rez atd. Znáte nějaký speciální přípravek na ochranu všech kovových dílů? Je lepší to natřít nějakou antikorozní, kaučukovou barvou, nebo to nastříknout barvou ve spreji?
  7. A cena té jednotky? To se nevyplatí, ne?
  8. Čaute, tak problém vyřešen. Bylo to v mikrospínači. Ta gumová ochrana je mírně poškozená a nějakým způsobem se tam dostávala voda, mráz, sůl atd... Kontakty na spínači byly zoxidované, stačilo přepájet, pořádně prohřát, vysušit a namontovat zpět. Plastovej dekl na celých dveřích je jen nacvaknutý, stačí trochu víc zabrat, viz. foto.
  9. Ok, díky za odkaz. Ale není mikrospínač ve dveřích? Mě šlo o ten velký plast co je přes celé dveře.
  10. Ahojte, Nefunguje mě ruční otevření kufru. Klíčkem dálkově zámek odemkne a kufr vycvakne normálně. Když je ale auto odemčené, kufr zabouchlý, tak tlačítkem u SPZ nic neudělá, můžu mačkat jak chci, silně, slabě, dlouze, prostě nic. Nesetkali jste se s tím někdo? A jak demontuju ten plastový dekl zadních dveří? Nějaký návod, nebo postup kde to mám odcvaknout? Nerad bych tam něco urval
  11. Tak jsem zjistil, že moje komfortní jednotka je stará a tuto funkci neumožňuje...
  12. Ok, diagnostiku nemám a vůbec se v tom nevyznám. Takže když si koupím toto: http://aukro.cz/hex-can-kabel-12-12-0-software-cz-en-i5937445013.html měl bych to tím rozchodit? A co to časté praskání mlhovek? Nejsou dělané na pomalé rozsvěcování a zhasínání.. Píše se v tom návodu, že potřebuju kabel s VAG-COM, jenže ten stojí několik tisíc. Tím kabelem z aukra to asi nebude fungovat, že?
  13. Zdarec, O2 MR2007. Nějak toto téma nemůžu najít. Zajímá mě funkce coorner v mlhovkách. Chci si to na svoji číču dodělat, jenže ve škodovce mě řekli ať si to nedávám, kůli častému praskání mlhovek. Máte s tím někdo zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit...