Přejít na obsah

kugler

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    210
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 287 zobrazení profilu

kugler's Achievements

0

Popularita

  1. Dekuju za nabídku. Potřebuju kompletně funkční
  2. Koupím na octavii 2 přední světla kompletní xenony. Díky za nabídky.
  3. Tak výměna cidla proběhla. Opět. A nic. Tentokrát už nesvítí na maxidotu napis čidlo stavu oleje - Do dílny. Ale už jen hladina oleje. Neví někdo pojistku jakou to má A kde? Diagnostika ukazuje opět-60°C teplotu. Měl sem to u Váše poprvé řekl že špatný čidlo a pojistka a nevím která to byla pojistka.
  4. Tak chlapci se mnou to vypadá zlé. Nakonec asi nepojedu něco mi do toho vlezlo... bohužel :/
  5. Teď si nemůžu vzpomenout kdo říkal skrz ty pegasusy. Kdybys měl zájem tak ty co mám nechám za 4 s tím že by sis je musel nechat spravit...
  6. Já bych zaparkoval u lidlu v zadu. Je tam dost místa a vlezeme se tam co vy na to
  7. Nechci nic říkat ale u PDA je zákaz vjezdu
  8. Tak alvet urco nejedem :-D zas tak dobrý jídlo tam nemají :-D
  9. Zdarec borci mám problém s climatronikem. Už mi to udělalo po druhý. Vůbec nefouka ale ventilátor jede. Když dám na nejnižší teplotu vše funguje jak má a začne foukat a je jedno jestli při zapnuté Klime nebo ne. Když zvýším teplotu na 16 stupňů přestane foukat ale ventilátor jede. To samé s okruhem zapnu okruh vše funguje normálně. Vypnu a zase nefouka. A perlička je to že když zařadím zpatecku a rozjedu se začne foukat. Jak vyřídím a rozjede se dopředu přestane opět foukat. Setkal se někdo s tímto?
  10. Zdarec chlapi. Mám dotaz mám columba ale mám spatnej signál na rádiu. Je zapojena jen jedna anténa a to ta střešní. Slyšel sem ze musí být i druhá. Zajímalo by mě kde ji seženu a kolik stojí. Nebo aspoň číslo produktu. Diky moc
  11. Taky jsem předčasně pro. Uvidim buď bCh jel sám a pokud by moja nebyla v práci tak Bych jela semnou. Jinak jsem pro :)
×
×
  • Vytvořit...