Přejít na obsah

Freddy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

614 zobrazení profilu

Freddy's Achievements

0

Popularita

  1. tady nastava problem že pokud hlava jede například bez oleje tak nevydrži žádnou záruku a poměr kvalita x cena x garance je uplně k ničemu ..
  2. na repasovany díl je ze zákona 6 měsícu.
  3. zase ty emoce..vy víte něco víc o opravě? o době kdy byla a co se tam stalo? než se někdo kopne do zádele chce to víc informací. dám příklad: necháte si udělat rozvody. v zápětí odejde baterie a vy auto roztlačíte. rozvody přeskočí.po záruce. přiznáte se nebo budete budit emoce na internetu a vyhrožovat servisu že odvedli špatnou práci? chce to vidět obě strany mince ..
  4. myslím že v tom líta škodovka a potichu vše nahrazuje.zde uváděné pisty na 21 čep už ofiko škoda nenabízí a nahradila je 23 čepem a jinyma stírakama. nastava problem že zde avizovaná sada 06H107065BK pořád použivá stare DSF kroužky.takže dojde jen k vymezení vule na pístu.asi nejlevnější varianta opravy. novy píst DL ( bohužel s 23mm čepem) už má ale SLF stírací kroužek ktery zatim není samostatně k dispozici čož za nějakou chvilku už zase nebude pravda a pujde koupit. pokud tedy montuješ jen origo nabízene díly tak jsi v pasti a je to takříkajic pade na pade ..
  5. canopus: to je napad.prekontrolovat svicky.ze mne to nenapadlo :-D prosim te. ja se snazime u kazdeho najit příčinu.ne následek ;-)
  6. nic se potajmu neresi ale pokud neni zpetna vazba (tim ted nemyslim tebe hoopy) tak prece se nebudou šiřit fámy. napis mi na kecalka kdy muzes a já ti zitra zavolam at podniknu kladne kroky ;-)
  7. canopus : vy víte kolik melo kazde auto spotrebu pred opravou? vy byt věštec.pokud ja vim tak se spotreby pohybuji od cca 1,5 litru vyše. ja potrebuju presne informace aby jsme vedeli jak pripadne dalsi problemy řešit ;-)
  8. treba napsat alespon na kecalka nabo do sms,mailu mam problem abych se nemusel pokoutne dohledavat co kdo,kde či kdy ma pro lem ? zatim kazdy takto komunikuje ale k veci. jezdi se jen tyto dlouhe trasy? nebo se to projevuje jen na techto delsich trasach? na motoru jsou i dalsi faktory (ktere momentalne testujem ) ktere se primo netykaji opravy tak proto potrebujem presne info.
  9. presne tak..kolik je na měrce.přesně před-po-jednotlivé jizdy atd ..
  10. Deli : .. a taky jina hlava,jine čidla (kontakty kabeláže) jiná jednotka atd.
  11. Mara2009 : neměj strach pionýre na vše se přijde.už ted na 99℅ to neni provedenou opravou.ještě je potřeba nějakych testu a zase vše bude OK ;-)
  12. a já myslel že předělání na cabrio bude překvapení pro majitele :-( :-D
  13. hoopy : jj myslel jsem tebe .. mužu se optat od kdy ale zpetně se v tom nikdo stejně nebude vrtat.to byl příklad jako jeden z pár ktery se u me sešel.tady jde o princip. canopus : ano.jedna se business.pokud zitra nikdo nedojede tak se bude dělat něco jiného.pokud nebudou auta budu dělat pekaře.promin ale nikdo ti ze seznamem součastek smolit nebude.nas to stalo hodně hodin a X rozborek než jsme došly k nějakému zavěru jak to dělat.pokud to dělají někde levněji a mužeš si tam donést své věci které ti řeknou tak to mužeš nechat udělat tam.říká se tomu svobodná volba.
  14. ale zakaznik zaplatil novy řetez a dostal stary ktery jsme mu vymenili za novy modifikovany .. platil to 2x a řeši cenu u nas .. už se chápem? ;-)
  15. problém to určitě nebude "ale" .. jak píše Fido neoriginál v určitych partii rozhodně ne. každé auto je jiné a u každého je potřeba se domluvit zvlášt. maly přiklad z posledního.byly dělány rozvody.OK takže zakazník je nebude shanět.po rozdělání se zjistilo že je tam stary řetěz.bude se davat novy.poběží znova zakazník s řetězem? nechci dělat problémy a naschvál prudit abych to stížil ale tim se cele slevy vytracejí a ne každy uživatel je schopen předem posoudit co a jak. moc se to řeší ;-)
×
×
  • Vytvořit...