Přejít na obsah

bunatam

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

bunatam's Achievements

0

Popularita

  1. Doplňuji. Dělal jsem vizuální kontrolu motoru a jedna trubka pod nastrikem zpuchrela a popraskala. Tak pozor nato ?
  2. Taky si u nás pochutnávaly, i na protikuním sprejy od Wurthu :D . Bavil sem se o tom se servisákem a prý je většina hadic vyrobeného z eko-organického materiálu, který ma nasládlou chut, proto jim chutná. Nakonec jsem to vyřešil Alu-folií, a už půl roku klid. Akorat je třeba kontrolovat a převazovat, protože rychle oxiduje.
  3. Zdravím, už sem kvuli tomu zakladal téma a myslel si, že sem to vyřešil :D No když jedu po nerovnostech které způsobují boční náklon je slyšet docela hodně vyrazne vrzani, postupně sem se dostla k tomu, že to de od chladiče, myslel sem si že drhne o spodní krycí plast, tak sem tam nasoukal kousek tepelně-odolné hadice. A přes zimu to přestalo, No ale ted to začalo zase a mám podezření na silentbloky chladiče, setkal se s tím někdo? Chtěl sem tam nastříkat silikonový olej, a zkusit jestli to nepomůže, dřív než dělat nějakou složitější opravu, ale nevim kde to přesně drží, kdyby někdo poradil, byl bych moc rád :)
  4. Prodám dělící síťovou stěnu pro Octavia 2 combi, velmi dobrý stav, téměř nevyužívaná. Možnost osobního odběru v Plzni a okolí do 15km, nebo zásilkou ČP. Kontakt: bunatamartin@seznam.cz; 605332860 (sms). Cena 1890Kč,-
  5. Ahoj, vím že se tu téma zimní clony objevilo mnohokrát, ale co sem pročítal jednalo se spíše o "vnější vlivy" na motor. Snažím se to známému rozmluvit. Zamýšlel jsem se nad tím, kudy se vlastně do motoru dostane dostatek vzduchu , protože ho potřebuje velké množství. Resp jestli při záteži ho bude pro spalování dostatek. A také jak se potom pracuje mezichladič když nebude mít dostatek vzduchu? Jedná se o O3 2,0TDI 110kw, auto ještě nemám pořádně "nastudováné" takže o této problematice moc nevím. Za jakékoliv info děkuji :)
  6. Ahoj, jen malá aktualizace pokuď to někoho také trápí. Nejednalo se o silentbloky, ale chladič se dřel o ochraný plast, který byl zdeformovaný asi od obrubníku, nebo něčeho takového. Do té mezery jsem nacpal kousek teplotně odolné hadice a ticho jako v kostele :)
  7. A jaký by tam měl přijít? :) Koukal sem na netu, a tam sou asi 3 různý :) Motor je 1,6MPI, jestli to nějak ovlivnuje :D http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/octavia/silentblok-stabilizatoru-predni-napravy.html
  8. Ahoj, mám problém s vrzáním kdesi od přední části Octavia 1 2007, zdroj se mi nepodařilo identifikovat. Asi nejmarkantnější je to vrzání když zavřu přední dveře, nejde to ale od dveří, navíc gumy i panty pravidelně ošetřuji. Občas to je slyšet i za jízdy, ale cesta musí být fakt hrozná, třeba na kostkách, nebo na kamené dlažbě co mám před domem. Auto sem zvedal a různě "lomcoval" koly, ale od nápravy nic nešlo. Napadá někoho co s tím, popř co by to mohlo být? :)
×
×
  • Vytvořit...