Přejít na obsah

Daniel25

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

306 zobrazení profilu

Daniel25's Achievements

0

Popularita

  1. Velmi si cenim tveho casu a a moc diky za vycerpavajici odpoved, je videt ze jsi profik :) V utery mi auto odtahnou a koukne pan na to, snad to do tech 10 tisic vyjde s tim pocitam. Tak jeste jednou diky !
  2. Mam tam benzin 1.6 ja co jsem se ptal tak si take mysli, ze to bude nejspis jak rikas ty, ja prave doufal aby to bylo neco co nejlepvnejsiho nechtelo se mi do starsiho auta cpat moc penez :(
  3. Dobrý den všem, mám Octavii 1 rok výroby 1999 najeto 144000 km, majitelem byl dlouha leta táta takže tachometr opravdu sedi. Nicmene minulý týden jsem zacal pozorovat, že uato v tahu pri seslapnuti zacina lehce cukat, a kdyz jsem se vracel z chaty ( mozna jsem nekde skrtl podvozkem ) auto zacalo pri seslapnuti plynu vydavat neprijemny zvuk, cim rychleji jsem jel tim vetsi byly otacky zvuku vyssi ton, pripominalo to zvuk couvani. Obcas se auto nad urcitou rychlost hodne rozklepalo, po ujeti 80 km neco prasklo a auto sem nakonec musel nechat odtahnout, nedokazal jsem dojet uz do servisu, ted auto stoji 2 dny pred barakem je pod nim mala olejova skrvrna, zhruba uprostred auta v predni casti. Ja autum moc nerozumim ma nekdo tuseni co se s autem stalo a kolik se pohybuje treba oprava problemu? Predem velmi dekuji za odpoved, Daniel.
×
×
  • Vytvořit...