Přejít na obsah

pava

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

898 zobrazení profilu

pava's Achievements

0

Popularita

  1. Všechno špatně, mrkni sem: https://forum.skodahome.cz/topic/146521-výměna-oleje-v-manuáln%C3%AD-převodovce/ Doporučuji pročíst celé vlákno.
  2. Zkus vyměnit seriové žárovky H7 za Osram Laser, nebo Night breaker. Úplně jiné světla. Na "obyčejné" halogenech se navíc nemá co pokazit. Na forech už se teď objevují problém s naklápěním, problematickým seřízením apod.
  3. Dvojkové Octavie s 1.4 TSi mají dvouhmotový setrvačník, nemají trojkové.
  4. Musíš kontakt do oblíbených znovu přiřadit, pak se obrázek načte.
  5. Přesně, zpátečka jen když auto stojí. Já navíc, když sešlápnu spojku cca sekundu počkám, aby se kola úplně zastavily. Pak tam zpátečka padne jak do maminy.
  6. Je to drážka zhora příčníku, která je normálně zaslepená gumovým páskem. Je to vychytávka pro rychlejší a pevnější připevnění příslušenství. T drážka WingBaru je kompatibilní s novým i starým příslušenstvím.
  7. Ondrej 1: Spojka: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=33567 Chod motoru po startu: http://forum.skodahome.cz/topic/131788-probl%C3%A9m-s-motorem-p%C5%99i-studen%C3%A9m-startu/?page=2 Turbo: normální stav, dělá mi to od novotí, je slyšet hlavně při zajíždění do garáže, kdy se zvuk odrazem od stěn ještě zesílí.
  8. Mám Thule a super. Jsou dražší, ale jsou hodně dobré. V zimě střešní box, v létě nosič na kolo, všechno od Thule. Vše nainstaluješ sám, bez jakehokoliv nářadí.
  9. pava

    Bolero

    Igore, díky, zkusím.
  10. pava

    Bolero

    Po aktualizaci SW na Boleru, se objevila chybová hláška, která nejde smazat, ihned vyskočí znovu. Neví někdo co s tím?
  11. Na páčce ovládání stěračů je takový malý přepínač, tím se to nastavuje.
  12. To, že nevíš neznamená, že to tak není. Nevycucal jsem si to z prstu, stačí číst dílenské příručky a výstupy z technických konferencí, obojí najdeš na netu.
  13. Výměna svíček je ale problématická. Při demontáži cívek bez stahováku hrozí jejich vylomení, svíčka musí být utažená přesným momentem, z důvodu přesného natočení jiskřiště ve spalovacím prostoru.
×
×
  • Vytvořit...