Přejít na obsah

loleknos

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://obchodlega.cz
  • ICQ
    425704443

loleknos's Achievements

0

Popularita

  1. loleknos

    Trippling

    Mám zájem také. Prosím o kontaktování na emailu honza.sestak@seznam.cz
  2. Zdravím přátelé, chci udělat CHIP na své Octavii 1.9 TDi 66kw ALH rv. 7.2001, jenže všichni víme jak to po novém roce je s emisemi. Má myšlenka: Pořídit si jinou jednotku (nechipovanou z jiné octavie (stejné motorizace vč.kw?)), tu nechat vložit do auta, sladit ji s autem aby bylo vše ok, nachipovat a jezdit. Před STK vyměnit za původní (nechipovanou), udělat emise a pak opět přehodit. Je to možné zrealizovat? Lze pak jednoduše jednotky "přehazovat" bez vagu nebo hrabání se v elektronice? Jakou přesně koupit jednotku? (Rozhoduje i výbava druhého auta, z jaké je země či jestli je to kombi nebo neni atp?). Chtěl bych to vše nechat u někoho zprovoznit, sám VAG ani jiné programy a kabely nemám a mám strach z toho šťourat se takhle v elektronice auta, proto bych raději přenechal zkušenějším borcům. Proto: Víte o někom, kdo ví co dělá? Mockrát děkuji za postřehy a sdílení informací.
  3. loleknos

    Info - trysky

    Super, poptam se a uvidím co mi řeknou. Díky za radu, mě by to nenapadlo :)
  4. loleknos

    Info - trysky

    Když si vyměním vstřiky, nebude problém s tím někam dojet (přes celou ČR k funovi) aby se dali odladit softem? " Da se s tim jezdit bez softu ale neni to optimalni pro motor tak ze urcite lepsi nejam zajed kdo ti to sladi. " Kvůli tomu se ptám, aby to moc nevadilo motoru.. nejdříve monttáž a pak cesta přes ČR
  5. Zdravím ve spolek. Pevně doufám že neopakuji nějakou diskuzi ale jinde jsem se nedočetl. Chtěl bych u O1 1.9tdi 66kw vyměnit intercooler za větší než původní origo a našel jsem za hezký peníz originální intercooler z 96kW Passata AVF. Rád bych věděl jestli ho koupit (aby šel namontovat a aby byl lepší - lépe chladil oproti původnímu). Popř. nějakou radu ohledně jineho IC po kterém bych se měl shánět. Mockrát děkuji :)
  6. loleknos

    Maxi-K

    Zdravím, měl bych zájem, ale bojím se případné montáže. Máte k tomu i nějaký návod?
×
×
  • Vytvořit...