Přejít na obsah

Mumuinek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    113
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Návštěvy profilu

1 272 zobrazení profilu

Mumuinek's Achievements

0

Popularita

  1. Vyřešeno, odešlo palivová čerpadlo. Použil jsem z Octávie .. :)
  2. tapce již nejsou, foto sedaček dodám.
  3. Ahoj , musel jsem přesedlat z Octavie na jiné popojíždědlo po městě. Auto mám velice krátce ale už mě trápí starty za studena. Motor nechce chytnout, občas si to trošku zabublá ale neudrží otáčky a začne sebou škubat až na poněkolikáté se podaří bez problémů nastartovat a je znát i sytič. Proběhla výměna svíček (nové NGK), jedna cívka je nová, nový palivový filtr a nové čidlo teploty, nová baterie. Proběhlo vyčištění klapky a VAG nepíše žádnou chybu. Když motor chytne, auto se chová normálně jede pěkně jen je ze začátku trošku cítit z výfuku benzín. Tlaky jsou kolem 11 - 11.5. Nápady na co kouknout? Startovat na XX pokus nechci, spotřebu nemohu posoudit mám najeto něco přes 200Km. Díky
  4. Podívám se ale mám obavy, že šel s bagem.
  5. Prodám díly ze své bourané OI 2002. Budíky - Benzín 800 sedačky s výhřevem a bagy komplet 3000 volant bez bagu 500 tapce ze dveří 300 kus díly z palubky, palubka je u řidiče deformovaná od A sloupku páté dveře s motorkem stěrače (sedan) 1500 pravé dveře 500/kus ovládání šíbru 500 pásy 200/kus Ceny smluvní, místo předání Trutnov. Pište nebo volejte 776 711 689
  6. Ahoj , já tento problém neřeším ale co jsem se zde někde dočetl je , že stačí výměna zdvihátek a musí se to také "ovzdušnit" nebo jak to tam bylo psáno. Na Youtubku jsem shlédl pár videí před a po výměně kde byly rozdíly ve zvuku a cvakání.
  7. Pokud to hlasilo problem s lambdou nevis co to bylo? Ja bych mozna zacal s tim. Ja mel problem s kabely a auto chybu nevyhodilo ale poznal jsem ze jedu na tri valce, delalo to vzdy kdyz se to zahralo, pri studenem motoru vse v poho .Tak mozna jeste kabely cena cca do 1000Kc muzes je zkusit promerit bohuzel hodnotu Ohmu ti ted nereknu (nevim).
  8. No, pokles otaček mi dela auto na volnobeh normalne, mam auto jiz dva roky a vse stale stejne. Na sytic ne kdyz se ohreje, zastavim a jde jen na volnobeh, lita mi to kolem cca 600 - 800 ale nicemu to nevadi chyby na dle vagu zadne, kontrolka motoru nesviti. A tah nejlepsi asi kolem 3500 - 4000 otacek :)
  9. Mě se zas ozíval zvuk ze zadu od zadních opěrek, není poznat zda to jde z kufru nebo nějaký plast, nejlépe nechat někoho řídit a ty budeš muset dozadu poslouchat. já víc vyšrouboval gumové dorazy na opěradlech a lepší :)
  10. podle el. schematu by nebyl problem dohledat ale myslim ze bud do spinace svetel(konektor) nebo do konektoru za budiky ..?
  11. Ahoj, ja jsem mel jstejny problem , s vahou sem nic nedelal i kdyz bych mozna mohl ale psal jsem take MartinoviRS , rada stejna jen ja zacal tim podtlakem. sundas hadicku u airboxu co vede k vstrikum u airboxu zaslepis sroubem a na hadicku das filtr. Ja jsem tam nakonec sehnal nejaky olejovy fitr pro ctyrkolky neni to videt a musim zaklepat zatim nic nesviti uz vice nez rok.Sic moc Km nenajedu ale pred tim to svitilo po vymazani treba mesic klid a pak znovu ..
  12. Tak po dlouhé době zase jeden dotaz. Jaky je rozdil v těchto kapalinách řízení? Červená - zelena? Samozřejmě když pominu barvu. Origo je tuším Zelené, já po výměně řízení dostal červenou.. Tak nevím zda nevymměnit? Díky za info
  13. Mumuinek

    Zadný ostrekovač

    Hadicka by mela jit od motoru v interieru na leve strane pod plasty u prahu, v kufru nalevo je na hadicce spojka koukni zda li se nerozpojila a ty si necakas vodu do kufru. Nedela se ti nekde kaluz pod motorem kdyz drzis ostrik dozadu??
  14. Pokud sezenes cely dvere se sklem tak predpokladam ze tam bude i kabelaz, ta se pod strechou dotahne na levou stranu kufru kde jsou svorkovnice a od palubky dovedes 4 draty dle schemat (jeden je minus , druhy je plus z pojistek , dva jsou od packy ) Foto nemam ale pokud budes mit dvere neni to vubec narocne , sundas plasty a a v klidku pojedes .. :)
×
×
  • Vytvořit...