Přejít na obsah

Dzejkob1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dzejkob1's Achievements

0

Popularita

  1. Já je zapojoval přímo na kabeláž světla, tudíž pokud svítí obrysovky, tak svítí i led pásek. Netroufl jsem si na zapojování až ke spínači. Možná ten, kdo umí zapojit klasické přídavné denní svícení by to mohl vědět, kam až natáhnout kabeláž.
  2. Lepší by byl normální pásek, který bliká celý, tak uvidíme do budoucna...
  3. https://youtu.be/LKvDS8MDujU https://www.youtube.com/watch?v=9atSOA1mA-8&feature=youtu.be fotky nejsou ono, když tam jde o ten pohyb :) světlo jsem nerozdělával, jelikož mi to přišlo, jako moc velký zásah a navíc bych na technické nemusel projít, volil jsem variantu, že pásky umístím přímo pod světlo.
  4. Včera jsem si je dodělal taky na Octu I, ale dal jsem je pod světlo a blinkr. Chtěl jsem to udělat tak, že půjde do pravého úhlu, jako má nový superb, ale nevlezl se mezi blinkr a světlo :-( navíc na přání manželky jsem tam dal dynamické blinkry...není to úplně ono, jelikož časovač blinkru má docela krátký interval, ale i tak to není nejhorší. Teď uvažuju o tomhle pásku k zadním světlům, kde bude plnit jak funkci blinkru, tak zpátečky.
  5. Zdravím Vás, našel by se tady někdo, kdo má tyto pásky a byl by ochoten se se mnou podělit o pár základních informací? :)
×
×
  • Vytvořit...