Přejít na obsah

Filip1986

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Filip1986's Achievements

0

Popularita

  1. Tak po dvou měsících čekání je konečně doma ze servisu. Ještě sem zkusím hodit nějaké lepší fotky.
  2. Tak nakonec jsem díly sehnal celkem rozumně. Tento týden bude klempíř rovnat nosník a pasovat díly. Uvidím jak to vše dopadne.
  3. Tak samozřejmě hledám kde se dá. Vypadá to, že seženu díly celkem rozumně. Tak doufám že budou sedět.
  4. Kdyby to bylo v barvě a v pořádku, tak by cena nebyla špatná. Bohužel v barvě jsem sehnal akorát nárazník a ještě k tomu prasklej, takže stejně na lak. A dost náhradních dílů i když jsou v barvě, tak jsou poškrábaný a pod. Takže ta cena je nesmyslná.
  5. Airbagy nastesti nestrelily.Vzhledem k tomu ze jiny auto nemam poradne kde rozebrat tak se pokusim sehnat levneji jenom samotne dily. Na vrakovistich jsou to celkem zlodeji. Za blatnik 2500 kdyz novej stoji 3500. A pod.
  6. Jeden nosník narovnat prý půjde bez problému. Bude mě to dělat profík, protože to chci pořádně. Odnesly to hlavně plasty v místě nárazu. Jinak chladiče větráky i klima se zdají být funkční. Snad se bude měnit jen přední výztuha a chladičová stěna.
  7. Jsem z Trutnova. Dnes už není povinnost měnit na autě značku po přihlášení z jiného kraje. Mám předběžnou cenu opravy cca 40 000 s rovnáním, prací a lakováním.S tím že si sám si seženu kapotu, nárazník, blatník a světla. Naštěstí se použité díly dají sehnat za celkem rozumný peníze. Dát 9 tis. za novou kapotu se mě opravdu nechce. Co se týče nosníků, tak to pravý odnesl, ale prý není problém ho srovnat. Jsem rozhodnutej taky spíš pro to nechat si to auto a opravit ho, Protože je na něm dost nových dílů a sloužilo bez problému.Jen jsem řešil možnost koupit něco na bok cca za 60000. Ale to asi opravdu nemá smysl. A za 130 000 můžu koupit sice podobný auto který se tváří v pohodě ale kdoví co bych do něj zas musel nastrkat a kolikrát už by bylo spravovaný.
  8. Zdravím. Minulý týden jsem půjčil auto manželce a dopadlo to jak je vidět na fotkách. Naštěstí se nikomu nic nestalo, včetně osmiměsíčního syna, který seděl vzadu. Viníkem nehody je má žena, takže auto si budu opravovat bohužel sám. Otázka zní. Za kolik by se dalo prodat takto poškozené ? R.v.2006.Dobrý stav. Motor 1,9 tdi. Najeto 210 000. Airbagy OK. Motor i převodovka v pořádku. Poškozené hlavně plechy a plasty v místě nárazu. A bohužel se pohnula i výztuha za předním nárazníkem a ohnula nosník na pravé straně motoru. Nebo druhá možnost, nechat to spravit. Odhad je cca 50-70 tis.kč. Bude záležet na tom, jestli dám nové nebo použité díly a za kolik je seženu. Nebo mě napadla třetí možnost. Koupit podobnou Octavii bouranou na zadek nebo bok a věci přeházet a zbytek rozprodat. (dají se sehnat okolo 50.tis.) Jen nevím jestli pak nebude problém s likvidací auta a pod. Díky za typy a rady.
  9. Zkoušel jsem na hranu nárazníku zatlačit a nic tomu nebrání, takže by tomu ohnutá výztuha bránit neměla. Stejně ho sundám až se trošku umoudří počasí a pořádně to prohlídnu. Případně zkusím vyměnit jenom tu černou lištu. Dá se vyměnit i bez sundání nárazníku ?
  10. Nárazník nevypadá zdeformovaný. není prasklý a na straách taky sedí. Takže je možné že je to jen tou nakládacíhranou.
  11. Zdravím, už od koupě auta jsem měl problém, že šly špatně zavírat páté dveře, muselo se s nimi trošku víc bouchnout. Zjistil jsem, že je to tím, že se spodní hrana pátých dveří opírá o nákladovou hranu nárazníku. Na první pohled to není moc vidět. Ale zadní nárazník je asi od neopatrného parkování mírně zdeformovaný. Asi bych to nějak extra neřešil, ale na pátých dveřích se kvůli tomu začal odlupovat lak a spodní hrana začíná rezavět. Lze takto zdeformovaný nárazník nějakým způsobem vrátit do původní polohy ? Nebo lepší koupit jiný ? Pípadně někdo nabídněte. Ideálně v červené barvě. Díky za nabídky a názory.
  12. Dělal mě toho na autě víc, takže nevím kolik přesně stálo samotný vyleštění. Ale při hrubým výpočtu ceny mě řekl 1500 - 2000 kč. Myslím že to za to stojí. I třeba před prodejem.
  13. Lišty sundával lakýra, tak jsem musel objednat nové.
  14. Tak v pátek jsem auto přivezl z lakovny, kde bylo na rozleštění a opravu několika hlubokých šrámů a promáčklin. Výsledek mě mile překvapil. Práh mě bylo doporučeno moc neřešit. Prý to metodou PDR jde špatně a zasahovat do toho karosářsky se vzhledem k narušení ochranné vrstvy moc nevyplatí. Ještě pak přidám foto jak vypadá samotný práh. Nic strašného to není, takže to nechám asi být.
×
×
  • Vytvořit...