Přejít na obsah

PepaKobi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

820 zobrazení profilu

PepaKobi's Achievements

0

Popularita

  1. Mě to dělalo i když jsi přidal na otáčkách. Bylo to vysokotlaké čerpadlo. Vyměněno na záruku, ale cukali se.
  2. Mě řekli to stejné, ale vůbec se mi to nelíbilo. Proč by mělo nové auto cvrdlikat tak cikáda. Navíc jsem srovnával s jinými auty stejné motorizace, nedělalo to takový sytý a hlučný zvuk. Po dohadech se zákaznickým centrem Škoda vyměněno na záruku a zmizelo to. Občas při studeném startu cvaká, ale normálně, ne že by to rezonovalo na kilometry daleko.
  3. Měl jsem stejný problém jen u 1.4 TSI. Neuznali mi požadavek na záruční opravu, že zvuk je běžný a normální. Ovšem nedal jsem se a uhaněl jsem škodovku pomocí emailů na linku péče o zákazníky. Asi po 4. emailu, když jsem napsal, že už si nikdy nekoupím škodovku a zaplatím soudního znalce, přišla odpověď. Že mi tedy čerpadlo vymění, ale že to bude dělat pořád. Problém je pryč. Výměna pomohla.
  4. Ahoj, lidi prosím nemáte někdo podobný problém s kovovým rezonováním z motoru? Byl jsem auto reklamovat na záruční opravu a bylo mi sděleno, že se jedná o vysokotlaké čerpadlo. Zvuk vydává otevírání a zavírání klapky čerpadla. A záruku mi neuznali, že se prý jedná o normální stav a konstrukční vlastnosti sériového stavu. Teď se dohaduji se Škodovkou a požaduji opravu. Měl jsem vedle nastartovanou stejnou motorizaci a tyto zvuky nevydávala. Díky za informace!! :-)
  5. Zdravím, opravdu nikdo žádné info? Byl jsem s autem v servise a záruční opravu mi neuznali. Prý se jedná o normální projev auta. Dík
  6. Ahoj, neměli jste někdo problém kovového rezonování při studeném startu? Jedná se nejspíše o vysokotlaké čerpadlo paliva (prý). Díky za každou zprávu. 1.4 TSI, 110KW, 2016.
  7. Bylo to ložisko v diferenciálu taky jsem měnil ve 30 tis. km v záruce. Určitě bych trval na opravě. Jim se jen nechce.
  8. Nene prostě když jedu tak si to kdykoli chce začne tak divně hučet od převodovky, tak uvidím co mi pak sdělí, že to je hlavně doufám, že mi dají náhradní auto v rámci záruční opravy.
  9. Ahoj, tak teď mám najeto 32 xxx km a začalo se mi ozývat divné hučení při jízdě, různě se samo objevuje a samo mizí. V autorizovaném servise mi řekli pouze, že se nejspíše jedná o převodovku. Objednali mě až za 14 dní na servis, tak jsem zvědavý co se dozvím a jestli se mi zatím někde převodovka nevysype. Mě třeba nic nepřišlo, asi mám jiný typ nebo model. Ale nevím o žádné svolávací akci. To ti přišel dopis nebo jak jsi se to dozvěděl?
  10. Ok díky za odpověď snad se najde víc lidí, kteři najeto více než my.
  11. Ahoj, chci se zeptat vás kdo vlastníOctávie 3. generace s motorizací 1.2 TSI 77kW na zkušenosti s motorem. Sám jsem si teď jednu pořídil zatím mám najeto 20 tis. km a dělal jsem zatím jen olej a filtry. Ale chtěl bych znát vaše zkušenosti, kolik máte najeto, jaké problémy vás už potkaly a tak různě. ;) Děkuji za odpovědi, Pepa. Recenze Octavie po 180.000 km →
  12. Ahoj, už jste někdo zjistil co ten chip? Kolik už máš najeto s tím chipem na 90kW? Chtěl bych vědět jestli to nemá velký vliv na spojku? Díky za odpovědi:)
×
×
  • Vytvořit...