Přejít na obsah

MalejDoom

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    236
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 007 zobrazení profilu

MalejDoom's Achievements

0

Popularita

  1. ne, ale prisel jsem na to jak to obejit, po nastartovani pri rozjezdu tam necham trochu dyl jednicku tak to 3K otacek a pak razadim a je to v pohode.
  2. nebo to můžeme otestovat na bezejmeném davu :D
  3. hele když už máš ten dron :D :D https://navratdoreality.cz/hratky-s-pyrotechnikou-5-5532.html
  4. S autíčkem jsme během výletu do Polska oslavili společjných 40000km. Když jsem si vybíral mezi benzínem a naftou, měl jsem strach abych se se spotřebou u benzínu vešel pod 10...takhle vypadají dálníční přesuny 140-200 okresky 100-150 a pár zanedbatelných km ve městě dle předpisů...
  5. VW, Audi, Seat, Porsche, VW, Audi, Seat, Porsche...a medvěd :D :D
  6. A navštívil jsem mistra Rolbaře a máme nová světla vzadu, osvětleni spz, vypnutý start stop systém a mlhovky s corner funkcí :)
  7. Jsem si schválně hrál v konfigurátoru a vešel jsem se :D http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/126065197 Jasně, všiml jsem si že to neni 4x4 ale v konfiguratoru jsem 4x4 s naftou nenašel???
  8. A protože autíčko slouží a dělá radost, pořídil jsem drobný vylepšní :) vzpěry kapoty černé mlhovky cerny ramecek masky cerna lista mezi mlhovkama Narazník se mi sundat nepodařilo a původní chromovanej rameček masky jsem rozlamal, ruce mam rozeškrávany do krve ale i tak mam radost :)
  9. Ahoj, porsím o radu, když chci vyměnit zadní obyč předface světla, za ty předface ledky, co potřebuju kromě těch samotných světel? A co bude třeba udělat po samotné fyzické výměně? Díky.
  10. Ahoj. Koho jsem to potkal v České Lípě :)
  11. Tak ono taky je asi třeba vědět, za kolik ti to někdo pojistí. Jedna věc je že tyto limuzíny extrémě rychle ztrácení cenu, cena oprav a servisů stále zůstává v nebesích...Jinak auto je to přenádherný.
  12. http://www.autojournal.cz/rodinna-octavia-kombi-s-vykonem-470-koni-v-cesku-jedna-takova-je/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu moc hezky :)
×
×
  • Vytvořit...