Přejít na obsah

tomik602

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

tomik602's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, vyskytl se takový problém, že po natankovaní plné nádrže začalo auto cukat. Postupně se to zhoršovalo a rozsvitila se kontrola motoru. Zkusil jsem aditivum na vodu v nádrži, které nepomohlo. Cestou domu jsem potřeboval vyjet kopec. Auto při plynu cukalo. Zkusil jsem vyměnit svíčky a také bez výsledku. Auto má při volnoběhu záškuby. Někdo nějaký nápad? Lambda sonda?
  2. je možné, že by to bylo kvůli špatnému napnutí řetězu? Mám řemen i řetěz.
  3. Zdravím, potřeboval bych poradit. Pod víčkem motoru se mi tvoří emulze. Nejdříve jsem si myslel, že je to způsobeno chladným počasím a absolvováním krátké trasy. Po výměně oleje a změně počasí, jsem si všiml, že emulze nemizí. Při přičichnutí k víčku, jsem ucítil benzín, který jde cítit při prvním nastartování v interiéru. Při absolvování delší trasy, se benzín odpařuje a teplotu dostanu na 90. Jinak jí mám na 40. Od výfuku mě jde bílí kouř a auto má po nastartování vyšší otáčky, které po rozjezdu ustanou.
  4. Zdravím, potřeboval bych poradit. Pod víčkem motoru se mi tvoří emulze. Nejdříve jsem si myslel, že je to způsobeno chladným počasím a absolvováním krátké trasy. Po výměně oleje a změně počasí, jsem si všiml, že emulze nemizí. Při přičichnutí k víčku, jsem ucítil benzín, který jde cítit při prvním nastartování v interiéru. Při absolvování delší trasy, se benzín odpařuje a teplotu dostanu na 90. Jinak jí mám na 40. Od výfuku mě jde bílí kouř a auto má po nastartování vyšší otáčky, které po rozjezdu ustanou.
×
×
  • Vytvořit...