Přejít na obsah

Valbura

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Valbura

  1. ahoj,máš ještě RS sedačky a v jakém jsou stavu ?
  2. Ahoj, mám octávii 2004, 81Kw a udělal jsem přestavbu z 280 na 312/kotouč Bosch a vzadu/kotouč Ferodo/ na 256,destičky přední bosch,destičky zadní ferodo. Třemeny originál nové RS předek i zadek, pružiny předek bilstein,zadek sachs,tlumiče bilstein B6,silentlblok lomferder,čidla ABS Bosch.,ložiska moog,ložisko zadní germany. Mám úplně nový podvozek - kompletně vše nové. Problém: při dobrždování,víceméně pomalu zastavení,brzdy křoupou,ovšem při zpátečce brzy nekřoupou,takže pouze ve směru vpřed při minimální rychlosti. Při vyšší nic neni slyšet. Mechanik našel hlášení ABS čidlo - chybu vymazal,leč to stále křoupe.Zítra bude volat do škodovky a pokusí se zjistit,co by to mohlo být.Můžete mi někdo poradit,na co se máme zaměřit ?
  3. Valbura

    Jihočeský kraj

    Zdravím Kluci, mám k vám prosbu, sháním majitele jedničkové kokty,která mám xenony oblast : Bechyně a České Budějovice,Tachov. Mám tam připravené xenony a potřeboval bych na vašem autě vyzkoušet,jestli jsou funkční - tedy bude se jednat o test,kdy se přehodí na chvilku xenony a vyzkouší se funkce světel. Najde se tu někdo ? díky martin
  4. Valbura

    .

    Ahoj Vlasto,můžeš mi prosím tě poslat kontakt na firmu,která prodává držáky na tašky ? Je to praktická věc,takže si to hodlám také pořídit. tak jsem našel tento odkaz,ale ty sklopné háky jsou určené do kokty limuzíny,nikoliv do combi. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sklopny-hak-----5e0065191
  5. Valbura

    Chip

    Tak záleží,kdo s tím jezdí a jak moc do toho investuje. Já to pojal jako mazla,takže mé auto má nové tlumiče B6 bilstein,horní uložení,termostat,váhu vzduchu,čidlo teploty, třmeny,saharu atd. Rozhodně nešetřim a jestliže se vyskytne nějaký problém,tak to řešim hned a pokud možno origo-dílem,pokud je to finančně únosné. Co se týče samotné úpravy od DP,ano souhlasim s motorpower: je to drahé,ale dieselpower svou práci dělá kvalitně a řekne si za to velké peníze,nicméně všude jsou jen kvalitní recenze na tuto firmu.
  6. Valbura

    Chip

    Díky pavle,takže v tomto případě zvolim DS a tuto modifikaci,kde asi nebude potřeba hned měnit spojku a s tím spojenou převodovku - časem stejně hodlám vyměnit pětikvalt za šestikvalt cca v létě - jezdim převážně po dálnici. http://www.dp-race.com/shop/skoda-cs/octavia-cs/octavia-i-1u-96-10/1-9-tdi-81kw235nm-106kw305nm-stage-ii/ Díky moc
  7. Valbura

    Chip

    Ahoj, rád bych nechal načipovat mou octu 81kw ASV, pravděpodobně to nechám udělat v dieselpoweru nebo RF auto,nicméně našel jsem i tuto firmu TDICHIP : http://www.tdichip.cz/vykonove_tabulky/skoda/octavia/1.9%20TDI%20-%2081kW%20-%20stage%20II./ kde firma slibuje nárust o 54kw,ale bez výměny spojky,pokud bude v pořádku,dle mého názoru/ a to jsem niemand/ ta spojka dle stylu jízdu musí logicky velmi rychle odejít a to nemluvim o dalších dílech. Zná někdo tuto firmu poblíž Berouna a má s ní dobré zkušenosti ?
  8. Ahoj, mohu nabídnout výměnou origo.kola alu 16 knife r.v. 2004
  9. Viděl bych to také na 4.5L nejsem žádný závodník,spíče šetřil,takže byt mám čip na 97kw,nevyužuji potenciál vozu,max když předjíždím dvoukolák :-)) Počkám si na ten propočet a pak se uvidí.
  10. Takže termostat vyměněn a spotřeba klesla na 5.5l,ale dle pana Jandy i to je moc a měla by se po čipu pohybovat v rozmezí 3.5l až 4.5l dle stylu jízdy. Takže ještě si počkám na výsledek kolik najedu na plnou nádrž - tankuji prémiovou naftu veru a jestliže pc počítač nelže,tak se zaměřim na čidlo teploty, koupim novou váhu vzduchu.
  11. Ahoj,měl bych těké dorazit na tu 18h,ale ještě to zítra potvrdim. zatím
  12. Ahoj, automechanik nic nezjistil dle pc, Pan Janda dle svého softu přišel na špatný termostat a plus ještě vyčistí EGR ventil a zkontroluje sání.Takže v pátek uvidím,kolik ta mrcha bude polykat. Příští týden dostane nové tlumiče bilbstein B6, silentbloky/puky audi TT,febi tyčky řízení,čepy,ložiska. Zadní páté dveře při otevírání na těch dvou držácích jsou lehce rezavé,tedy ty železné uchyty,takže to nechám vybrousit včetně prahu - lehounká koroze,nástřik dvou blatníku,kapoty a jednoho sloupku a limuzína - meluzína bude jako nová. Zatím se mějte - Martin
  13. Ahoj, zítra uvidím co mi řekne pan Jandák, pak se uvidí. Jinak děkuji za pomoc,pokud se nic kloudného nedozvím,tak se na tebe obrátím. Zatím se měj.
  14. Zdravím, tak jsem byl na diagnostice a mechanik mi oznámil,že nebyla nalezna žádná chyba a tímto bylo ukončeno. Holt,mám z výroby žravý kousek - 81Kw RS západní německo a musim si zvyknout. Ještě mne v uterý čeká pan Jandák - cimbu motorsport a pak mohu zajet do dieslpoweru,nicméně to bude velmi drahá návštěva....Ketys nemáš někoho šikovného ve svém okolí ?
  15. Ahoj Ketys, váhu vzduchu jsem nekotroloval,nicméně pokud by byla špatná poklesl by výkon motoru,což se mi nezdá. O pár řádek výše,jsem nalezl toto: termostat, teplotní čidlo, co vštřiky? Nu,holt mně nezbývá nic jiného než zajet k odborníkovi. Víte o někom ? Ketys mám ještě dotaz,díval jsem se na tvou černou chrochtu co jsi vše vyměnil. Píšeš že proběhla výměna ve 215 silentlbolky - puky z leon cupry a pak ve 275 komlet celá ramena ale nasadil si puky z Audi TT. čeká mne také výměna tlumičů - nasadim bilbstein b6 sport při zachování světlé výšky vozu, vyměnim silentbloky,plus ložiska,čepy a tyčky řízení. Tedy asi bude lepší použít silentbloky z audi TT,že ?
  16. Zdravím, v březnu jsem si koupil Octu combi rok výroby 2004,1.9TDI 81kw, a má dlouhodobá spotřeba je kolem 6.4 litru - převážně na dálnicích. v létě proveden čip od cimbu na 97kw.Nechal jsem zkontrolovat sání,egr, udělal nové rozvody ve 200tisících a přesto na dálnici při 100km rychlosti to sežere 6.4L, 130km 7.1L a 150km 7.8L.Gumy mám 205/55/16 předek 2.1 a zadek 2.4. Můžete mi poradit,kde by mohl být problém nebo přímo na koho se mám obrátit ve Středočeském kraji ?
  17. Zdravím, shánim 10 lidí,kteří si chtějí koupit nový originál RS nárazník za slušnou cenu nebo spoiler či RS křídlo na Octavii 1/ 02/03. ŠKODA OCTAVIA 01-PŘEDNÍ NÁRAZNÍK RS bez OSTŘIKOVAČŮ original plus nastrojení bez laku 5800kč. ŠKODA OCTAVIA 01- RS-ZADNÍ SPOILER pátých DVEŘÍ original 4000kč bez laku. Jedná se o obchod v Hradni Králové,takže v případě hromadného nákupu cca 10 lidí,dostaneme tuto cenu/10%/ a nemusím si kupovat staré,prasklé RS nárazníky z Anglie atd. V případě zájmu, pište na e-mail: marteps@centrum.cz. Zde je web.stránky tohoto obhodu. http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-01-predni-naraznik-rs-bez-ostrikovacu-original-3387cz179/ Martin
×
×
  • Vytvořit...