Přejít na obsah

david1541993

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

558 zobrazení profilu

david1541993's Achievements

0

Popularita

  1. Já vím malinko jsem to popletl, každopádně na momentu se shodujeme :-) Díky :-)
  2. Ahoj. Pořídil jsem si nové elektrony na auto. Konkrétně: 225/45 R17 91Y. Potřeboval bych se poradit na kolik pneumatiky hustit a na kolik kola dotáhnout N.m, díky David
  3. Ahoj. Stejný problém mám taky. Sám nevím čím by to mohlo být. Kontroloval jsem řemen a na nic nepříjemného jsme nepřišel. Snad je to jen aukustická závada.
  4. Jo, přesně vím o čem mluvíš. Když to řeknu vulgárně taky jsem byl nasraný. Měl jsem 1 octavii a tam jsem měnil v podstatě jen olej a tankoval naftu. Nikdy žádný problém.... Tohle vrzalo jak blázen. Dvakrát jsem byl v jiný škdovce a nic až tepreve na Jarově mi pomohli. Neříkiám, že je to úplně top ale z 80% mám klid. Jak jsem již uvedl tohle jsou oficiální závady: vrzání silentbloků, prolínání tlumičů, rány z palivové nádrže, protože odflákly přepážky. Nechci být hnidopich ale bohužel Škodovka již není ten top co byla, je dělaná zvlášť pro východní blok a zvlášť pro Němce, Rakušáky a podobně. Když bych si dneska zase kupoval nový nebo roční auto tak asi 7 Golfa v kombíku, nebo bych si nechal dovézt Octavii z Raichu. Taky by měl smysl třeba 5letý Passat taktéž z Německa či Touran. Ale jinak Škodovku mám rád a fandím jí !! U Faceliftů to už nebude 100% ;-)
  5. Dali tam originální mazadlo od Škoda Auto, které vydala speciálně pro tyto účely, jak jsem již dřív psal jsou to oficiální závady nových octavií. Mazadlo je na způsob silikonu,to znamená, že se nevypaří jako třeba různé oleje. A mělo by vydržet na pořád. Jestli máš auto v záruce, tak navštiv nějaký lepší servis Škoda. a uvidíš. Já jsem spokojený s Auto Jarov (nedělám reklamu jen doporučuji).
  6. Ahoj, tak jsem dal auto tentokrát do Jarova a konečně úspěch. Bylo mi řečeno, že na tyto věci vrzání silantbloků a prolínání tlumičů jsou oficiální svolávací akce. Vrzání mi opravili speciální pastou na bázi silikonu, čili vydrží na trvalo mazat různými jinými mazadly nemá celkem smysl. Nechci dělat reklamu ale pokud jste z Prahy - doporučil bych Vám Jarov a dát to jako garanční opravu. Zatím mám klid a vypadá snad, že i na trvalo :-)
  7. Jsou to jen nesynchroní převody. Čili je potřeba s tím počítat.
  8. Už jsem na to přišel, závada to díky bohu není :-)
  9. Ahoj, při studených ránech mi jde problematicky řadit 1 + R, hlavně tedy R. Neříkám, že by to nešlo vyloženě zařadit ale jde to dost hrubě až obtížně. Vím, že 1 + R jsou nesynchroní rychlosti (stupně) ale co je moc, tak je moc. Vždy musím promáčknout aspoň 2x spojku. V servisu Škody jsem s tím byl už několikrát (3) na granační opravu a vždy na mě koukali skrz prsty. Většinou řekli, že to seřídili a promazali - týden je to celkem slušný ale pak to zase začně auto má 32 000 a už si fakt nevím rady. Děkuji za rady a pomoc.
  10. Ahoj, taky mi to dělá. Když jsem byl v servise, tak jsem jim to řekl a oni na to, že to je výrobní vada těchto vozů, že se s tím nedá nic dělat.
  11. Ahoj, chci se Vás zeptat. Mám trojku octavii najeto okolo 30 000. Když najíždím na retardér (v malé rychlosti), tak podvozek nříjemně vrže. Chci se zeptat, co to způsobuje a jak by se to dalo odstranit. Děkuji David
  12. david1541993

    kuny

    Díky. Škoda, že už jsem použil ten od sheronu (lepkavý) :-) :-(
  13. david1541993

    kuny

    Ten sprej aby nebyl lepkavý jsem nesehnal. Koupil jsem od sheron ten lepkavý bohužel.
×
×
  • Vytvořit...