Přejít na obsah

Sforek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Sforek's Achievements

0

Popularita

  1. Tak byl to tedy EGR ventil. Teď otázka zda výměna cca okolo 13tis.. nebo zaslepit ? Nebude problém s DPF ? Díky za rady. Zatím jsme zaslepily manuálně auto zatím jezdí normálně bez nějaké kontrolky a hlášení.
  2. Dobra tedy dneska a vcera jsme jezdil a neudelalo to nic jen ten volnobeh zase nez se auto rozehralo pak klid.
  3. A ten prvni pripad haprovani volnobehu pri studenem motoru muze to mit spojitost? No budu muset zajet uvidim co to bude delat dal.
  4. 115tis mam, ale normalni jev to neni ten prvni pripad ne? Asi budu muset stejne zajet ten egr me takynapadl tak uvidime jak se to bude chovat dal.
  5. Zdravím, potřeboval bych poradit s 2 věcmi než zajedu na servis to řešit. Teď v zimě se mi stává že když nastartuji a jedu do práce tak než se motor zahřeje na cca čtvrtku ukazatele dělá to že když vyřadím a dojiždím ke křižovatce tak otáčky poskakují nad 1000 nebo naopak pod 1000 ale když zastavím srovnají se jak mají. A při zahřátí to přestane kolísat a už drží na 1000 a když zastavím spadnou jak mají. Vždy to dělá jen při studeném motoru a začlo to teď v chladnějším období v letě nikdy nic a nejsem si jist zda je to správně. A druhá věc se mi stala nedávno a to ta že při zahřátém motoru jsem najížděl do podzemních garáží pomalu v koloně zničeho nic začali kolísat lehce otáčky až málem auto zdechlo a při nastartovaní nechtělo vůbec táhnout Až při lehčím prošlápnutí plynu ve volnoběhu se to jakoby napravilo. Zkoušel jsem stát v místě nastartovat prošlápnout plyn a moc se tomu ani nechtělo do otáček a pak při druhém prošlápnutí už se to jakoby chytilo už to teď párkrát udělalo a nevím zda něco odchází nebo je to naftou. Párkrát se to stalo i když jsem vyjel od domu zastavil u výjezdu a zdechlo to a při nastartovaní se tomu zprvu nechtělo pak ok. Nevím si rady. Začlo to teď před týdnem. Díky za každou odpověď
  6. Zdravím měl bych dotaz při včerejším nalévaní aditiv a také tankovaní jsem si všiml že nemám v hrdle tu záklopku která tam je. Kterou otevřete buď hadici u benzínky nebo nějakých trychtýřem. Tak mám dotaz jestli tam má být nebo jestli u nafty vůbec je. Děkuji za každý příspěvek.
  7. Ahoj, chci se zeptat, Chci si vyměnit žárovky v denním svícení na o2 facelift za led žárovky. Nebude to nic hlasít v autě nebo nebude v tom nějaký problém ? Měl jsem je na svojí jedničkové octavii ve zpátečkách. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...