Přejít na obsah

Levin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Levin's Achievements

0

Popularita

  1. Pozorujete někdo zvýšení spotřeby po aktualizaci softwaru z dieselgate?
  2. Jojo, brzdy jsou v pořádku. Na chování auta nepociťuji žádný rozdíl. Jde to spíše z pravé strany auta, jakoby někde za motorem či na pravé straně u motoru.
  3. Ahoj, nevíte o nějaký pěkný 2.0 TDI CR, výbava ideálně elegence. Cena kolem 200 tis? Na co si dát pozor při koupi s takovýmhle nájezdem?
  4. Ahoj, auto mi při nastartovaném motoru začalo syčet. Z kabiny to nejde slyšet, musí u toho být otevřená kapota. Vypadá to, že někde utíká vzduch, ale nemůžu najít kde by to mohlo být. Sestal jste se s tím už někdo?
  5. Včera se mi stalo něco podobného. Od té doby co to auto má, tak se ty okénka, otvíraly, pokud jsem klíček přidržel v pozici pro odemčení. Včera najednou, že auto zamku, nereagovalo na otočení klíčku, otočil jsem na odemčení, zpět na zamčení a zámek se protáčí na jednu stranu - doprava. Doleva se neprotáčí. Budu potřebovat celý zámek nebo jenom tu opravnou sadu?
  6. Rocnik 98. Jde o to, ze pracuji v Kelly, takze i nejaka sleva by byla. Ale jsou jen nejaky univerzalni a to nevim jaky z toho vybrat a nebo pak tady http://www.cc-autodily.cz/trubka-katalyzator-5-5
  7. Teď čtu informace o tom, že třeba auto i řádně protáhnout. Nicméně přemýšlím i o tom novém katalyzátoru. Když sem přidám fotku toho protokolu, pomůže případně určit jestli to bude dostačující nebo radši nechat ten katalizátor vyměnit?
  8. Ahoj, dneska jsem byl na emisích se svou jednočkovou octavií, 55 kw, a bohužel neprošel. Měl jsem ty emise zvýšené, co si pamatuji tak hodnoty byly 0,4 a 0,7 (papír nemám u sebe, to jsem si zapamatoval když jsem ho letmo projel). Ten technik říkal, že asi bude vysypaný katalizátor. Má cenu ten katalizátor měnit? Nebo nějaké jiné rady, co udělat pro to aby to těmi emisemi prošlo? Jsem z Klecan, tak pokud bydlí někdo blízko a na to auto se mi podíval a poradil, tak budu rád. Samozřejmě zaplatím.
  9. Jedna svíčka byla vadná a jezdilo to na 3. válce. Vyměněno a rovnou i nový výfuk a jezdí hezky. U výfuku měněn střední a koncový díl. Bylo to několikrát zavařované, tak jsem to radši vyměnil celé ať mám klid. Předtím auto bylo v rodině.
  10. Ahoj, cca před týdnem se mi poprvé stalo, že auto začalo při jízdě vynechávat. Náhlá ztráta výkonu, začne cukat a po chvíli se chytne a jede zase normálně. Udělali se mi díry ve výfuku - může to být tím? Čeká mě technická, tak počítám co všechno rovnou vyměnit ať je to ok. Auto bylo v rodině 2 roky, předtím nevím. Aktuálně najeto 238tkm.
  11. Jakou spotřebu by měl mít tento motor v klidu na volnoběh?
  12. To já nevím, ale auto má bezklíčové odemykání. V servise řekli, že neví jak to auto nastartovali. Byl tam nějak vylomený zámek startování.
  13. Nakonec bylo nalezeno ten den večer, asi 7 KM od místa ukradení. PČR ho našla.
  14. Ahoj, sdílím odkaz bráchy ohledně krádeže jeho auta ikdyž to není octavia. Mezi dny 18.10. 2016 - 22.10.2016 mi bylo ukradeno auto značky Ford Focus 2.0 TDCi 103 Kw, výbava Titanium, rok výroby 2011, černé barvy. SPZ: 2AI 4064 z ulice Smotlachova, Praha 12 - Kamýk. Pokud jste někdo z Prahy viděl toto auto nebo máte tip na nějaké místa, kde to odstavují napište mi prosím SZ. Moc díky všem za případnou pomoc. Pokud někdo bydlíte na Praze 4, podívejte z okna jestli ho náhodou nevidíte odstavené. Fotky najdete tady na odkazu https://www.facebook.com/radek.schramhauser/posts/10206683763127108
×
×
  • Vytvořit...