Přejít na obsah

Honza 84

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

324 zobrazení profilu

Honza 84's Achievements

0

Popularita

  1. Sorry vím asi to tu někde bude ale moc vás prosím o radu.Zdravím. Mám Octavii 2 s columbusem ,ale bez možnosti telefonu :( Mám možnost zakoupení UHV-Premium Nokia HT - 25N0035730A. Jen ten modul bez žádné kabeláže.Půjde to v pohodě zabudovat? A co vše ještě budu potřebovat.?Nejsem mechanik takže netuším. Díky chlapy. Zpět nahoru Citovat Multi-citace
  2. Zdravím a moc prosím o radu. Mám Octavii 2 s columbusem ,ale bez možnosti telefonu :( Mám možnost zakoupení UHV-Premium Nokia HT - 25N0035730A. Jen ten modul bez žádné kabeláže.Půjde to v pohodě zabudovat? A co vše ještě budu potřebovat.?Nejsem mechanik takže netuším. Díky chlapy.
  3. Tak to by bylo skvělý pokud by mi je vyměnily to jsem netušil že to ještě jde. Díky. Zjistím si co tam vůbec mám tedy :)
  4. Díky. Jak nákladné je nechat vyčistit vstřikovače? Jestli to bylo na svolávačce to asi nebylo v ser.knížce nic takového není a minulý majitel už mi k tomu těžko něco řekne.
  5. Čau všem moc prosím o rady :) Mám po předchozím majiteli vybraný DPF u Octavie II 2,0tdi RS r.v 07 najeto 190tis když jsem jí koupil hulilo to až brutálně takže jsem si nechal upravit ř.j pomohlo to ale stále je to dost nápadné když podřadím hulí stále dost. Vím že mě čeká DPF dát zpátky ale do té doby prosím je nějaká možnost abych nehulil a nesmrděl jak stará IFA??? DÍKY MOC
×
×
  • Vytvořit...