Přejít na obsah

Thomso

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

607 zobrazení profilu

Thomso's Achievements

0

Popularita

  1. Velice moc doporučuji pána z Prostějova Vášu.. Moc mi pomohl, za tu cestu to stálo :) Díky ještě jednou! :)
  2. Zdravím, kde mi dokážou dát jednotku BCM do původního stavu k výbavě vozu? ?
  3. Pracujete i o sobotách? :) Potřeboval bych kuknout na světla :( Pro mne nejlépe pán z Prostějova :)
  4. V Sobotu jsem dodělal nivelaci s afs a nakodoval, funguje naklápění i natáčení. Teď bych rád dal dokupy tu jednotku 09. Prosím o radu jaké kodovaní. 4x elektrické okna, vyhřívané sedačky vpředu, columbus, elektrické zrcátka, elektricky sklápěné, vnější podsvícení nástupního prostoru, tempomat, zadní čidla, rozjezd do kopce, snímač deště, denní svícení + mlhy, chci corner, teď už i Xenony s afs. Už když jsem to koupil to bylo nějaké dodrbkané, teď mi nechce přepínat light senzor mezi potkávacíma a denním svícením, furt svítí xenony na druhé poloze. Nevím jestli vám pomůže tento snímek. Budu rád když mi opravdu pomůžete
  5. Zdravím, byl bych rád kdyby mi někdo poradil. Koupil jsem octavii II FL a byly tam dodělané xenony ale bez nivelace. Na nivelaci se chystám. Rád bych věděl jak je to když nivelace není, protože bych elektriku vrátil zpátky tak jak má být. Nejspíš mi proto nesvítí ani denní svícení. Poradí prosím někdo?
  6. Vyřešil prosím někdo to s tou mlhovkou? Taky mi nesvítí, když ji ale přepnu na mlhovky tak mlhy svítí jako denní svícení.
  7. Thomso

    CAN L a H

    Prosím, všechno jsem pochopil ale na dopojení xenů AFS jednotky CAN-L a CAN-H kde to dopojit. :/ prosím o radu :( Octavia II 2009
  8. Zdraví, prosím.. Kam vede elektrika k dennímu svícení na Octavii 2 FL? Budu moc rád za každou radu :(
  9. Prosím o radu, čím by to mohlo být. Jestli to je opravdu relé nebo jak řešit? Když mrzne tak auto startuje jak traktor :( 001648 - Glow Plug Module 1; Glow Plug Circuit P0670 - 000 - Electrical Malfunction Freeze Frame: Fault Status: 01100000 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 255 Mileage: 286747 km Time Indication: 0 Date: 2026.14.03 Time: 19:42:40 Freeze Frame: RPM: 819 /min Speed: 0.0 km/h Load: 0.0 % Voltage: 14.21 V Bin. Bits: 00001100 Temperature: 18.9°C Bin. Bits: 10110000 Readiness: 0 0 0 0 0
  10. Zdravím, zkusím to tu oživit..doufám že mi někdo poradí :) Vím že mám levý homo. kloub špatný, když jedu, mám plný plyn cca 90.. auto se zhoupne na nějaké jámě a zahučí to. Prosím za každou radu :) Děkuji.
  11. Zdravím, prosím o radu. Na Octavia II Facelift nesvítí pravé světlo denního svícení. Po změření tam nejde proud. Jak je to zapojené? Vedou z každého světla do relé nebo se to někde spojuje a vede do relé jen jeden drát (kostra a +) Které relé spíná denní svícení? Nebo nějaké rady prosím? Děkuji za každou radu.
  12. Prosím o radu, chtěl jsem si aktualizovat mého Columbuse ale vždy po načtení CD mi to vždy napíše něco s časem. Snažil jsem se to nějak zmenit ale nic nepomohlo. Prosím o radu, děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Ahoj, měl bych dotaz, jaký je rozdíl v: 5M0 907 357 a 5M0 907 357C ?? Je nějaký rozdíl v čidlech náklonů u Octy II a Octy II Facelift? Děkuji.
  14. Potřeboval bych dodělat nivelaci a natáčení xenonů na OII Facelift. Na koho se mám obrátit? Popřípadně, kolik by mě stála práce kdybych si díly sehnal sám nebo kdyby jste si díly dodali sami :) Díky za odpověď.
  15. Zdravím, mám pár dotazů.. doufám že se najde někdo kdo by mi ochotně odpověděl. Na Octavii II Facelift jsou xenonové světlomety 2 druhy? 1. Jenom naklápěcí s nivelací 2. Natáčecí do zatáček včetně nivelace? nebo jsou jen xeny jedny s natáčením a nivelací? U Faceliftu má být která řídící jednotka nivelace ke xenonům? 5M0 907 357C nebo 1T0 907 357? Má někdo prosím podrobné schéma na zapojení komplet xenonů, nivelace a ostřiků? Nejlépe kdyby byl někdo ochotný si sním popsat, měl bych více dotazů, děkuji. btw.: Kdyby někdo měl soupis věcí které potřebuji na dodělání xenonů na Octavii II Facelift tak bych byl moc vděčný, nejlépe i s číslem položky.
×
×
  • Vytvořit...