Přejít na obsah

Chucky88

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Chucky88's Achievements

0

Popularita

  1. Ok, díky,kdybych nikoho nesehnal,tak se určitě ozvu..
  2. Díky za radu. Kdo to provádí ve Zl kraji??
  3. Auto jsem koupil při najetých 53 tis. km, takže původní převodovka moc nevydržela :/
  4. Nevím, proč to kdo měnil,ale auto je podle mechanika živější na rozjezdy... Škoda,že tu výměnu nedotáhl původní majitel do konce i po SW stránce. Aspoň že je naděje,že to bude fungovat i bez výměny převodovky.. Díky za odpověď.
  5. Jj,je tam namontována z PD - typ HDV (2004-2008) Takže mám shánět SW odborníka a nemusel bych měnit převodovku??
  6. O 2,2,0 TDI cr,r. v. 2010,6ti stupňová převodovka.
  7. Zdravím. Bohužel,až po koupi auta a návštěvě autorizovaného servisu,mi bylo řečeno, že v autě nemám správný typ převodovky(LHD),ale starší typ, který má jiné převodové poměry... Auto jede normálně,ale ukazatel zařazené rychlosti ukazuje u zařazené čtverky nic a u pětky a šestky ukazuje o stupeň nižší... Jde mi o to jestli to jde řešit nějak softwarově nebo bych musel jen vymenit převodovku,za správný typ??? Díky za odpověď.
  8. Zdravím. Bohužel,až po koupi auta a návštěvě autorizovaného servisu,mi bylo řečeno, že v autě nemám správný typ převodovky(LHD),ale starší typ, který má jiné převodové poměry... Auto jede normálně,ale ukazatel zařazené rychlosti ukazuje u zařazené čtverky nic a u pětky a šestky ukazuje o stupeň nižší... Jde mi o to jestli to jde řešit nějak softwarově nebo bych musel jen vymenit převodovku,za správný typ??? Díky za odpověď.
  9. Po zmáčknutí tlačítka Phone se jen vypne zvuk.Na Maxidot nemám volbu nastavení telefonu...V Octavii II(2010) mám Columbus(asi r.2008 bez hlas. ovládání),hf Nokia CK-100 přes reproduktory auta.. Chybí mi něco zapojit,aby se mi zobrazilo po zmáčknutí Phone nastavení sparovaného telefonu Honor 7 s hf Nokia CK-100 a mohl vidět i nastavení telefonu na Maxidot??
  10. Zdravím. Proč mi Maxidot nenabízí volbu nastavení telefonu?? Octavii jsem teď koupil(r.2010), rádio Columbus(asi z roku 2008 bez hlasového ovládání), příprava pro telefon- nějaká hands free sada od Nokia... Po zmáčknutí tlačítka Phone na navigaci se jen vypne zvuk. Ví někdo v čem je problém??
  11. Ukazatel zařazené rychlosti na palubním počítači správně funguje do zařazení 4st. Potom už nevybízí k zařazení 5st. a po mnou zařazené pětce ukazuje zařazenou čtverku a vybízí k zařazení pětky. A při zařazeném 6st. vybízí k přeřazení na šestku. Vcem je prosím problém??
×
×
  • Vytvořit...