Přejít na obsah

Pavlis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Pavlis's Achievements

0

Popularita

  1. Pavlis

    Vrzání podvozku

    Zdar chlape, to je přesně co to dělá mě. V servisu mi řekli,že je to brzdami,tak mi vyměnili zadní destičky i kotouče na jejich náklady. Když sedíš v autě a točíš až nadoraz kolami sem a tam tak to vrže a začnou se kroutit až plechy u zadního kola. Po tomto upozornění v servisu mi bylo zděleno, že je to normální a dělají to všechna auta (OCTAVIE 3).Ukázal mi to na WRSu za 1 mega a vrzalo taky jako starý kolotoč! Manželka dostala novou služební Octavii 3 a dělá to taky!Já mám najeto 37000 a už vím, že to je poslední škodovka v baráku a teď si vybírám jiné auto za které ji vyměním.
  2. Pavlis

    Vrzání podvozku

    Nahrál jsem to a v servisu pustil. A odpověď? Jsou to brzdy a na ty se záruka nevztahuje.Víc se se mnou nebavili!!! Kamarád mi poradil jednou za čas při jízdě nech chvilku zataženou ručku.Prý jezdím moc slušně.Občas jezdi jako prase a pořádně vezmi za brzdy ať se vyčistí. A ono to pomohlo. Už je to v pohodě.
  3. Pavlis

    Vrzání podvozku

    Chci se zeptat mám, mám najeto 30000 km a je to asi dva měsíce co mi začalo něco vrzat od podvozku ale jen při nastupování a vystupování. Zvuk je jako když skáčeš na starým gauči. Nedělá to když je mokro, jen za sucha. Byl jsem s tím v servisu škoda a tam mi řekli pokud to před nimi nepředvedu nemají co opravovat. Jenže když mi to udělá a já tam dojedu tak tam nic a oni to nepřevezmou do opravy, protože po vyzkoušení auto nevykazuje nic podezřelého. Už nevím co s tím. Při jízdě je auto absolutně tichonký ani koleje, retardéry, brzdění - nic nevrzne. Nemáte někdo s tím zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...