Přejít na obsah

No107064

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

567 zobrazení profilu

No107064's Achievements

0

Popularita

  1. ok, moc díky za radu 😉
  2. Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma a tohle mi nejvíc k tomu sedělo. Na podkově viz obrázek, jsou čepy a ten čep, když se zmáčkne, tak sám vyjede. Je tam nějaká pružinka??? Protože jsem měl na zadních brzdách po jednom čepu úplně zatuhlý, že se nehnuly, tak jsem je rozhejbal, ale při vytažení a úplném zastrčení zpět se nevrací. Tak právě jestli tam nepatří nějaká ta pružinka, případně kdyby jo, tak by bylo super, kdyby někdo věděl pod jakým názvem, nebo číslem to dohledat na dílech (případně pokud by to bylo jinak, tak je to na O1RS)
  3. ad2 k tématu, čidlo příčného zrychlení objednáno nové, dnes vyměněno a zatím, nechci to zakřiknout, ale je po cukání.
  4. ok díky, zítra se na to podívám a zkusím zjistit více, jinak tlak oleje je dle budíku v normálu a koš je vyčištěný odhadem tak před 2500km s novým olejem
  5. opravdu? Protože já vyměnil snad všechny čidla, hadice, i nové turbo a nic, a je pravda, že to čidlo občas funguje, občas ne, ale ikdyž teď nesvítila kontrolka, tak to na diag načetlo chybu toho čidla .... já jsem byl zvyklej jezdit bez ESP, takže jsem to zatím neřešil, protože stojí 4500 ... o cenu by mi ani tak nešlo, ale když vím, že to jde opravit doma přepájením, jen bych radši, kdyby to udělal někdo kdo přesně ví co a jak.
  6. No auto jede stejně jak předtím, jen se rozsvítila kontrolka motoru tak jsem to hned napíchl a vyjelo toto. Řetěz jsem ještě neposlouchal, ale z kabiny jsem nic neslyšel, ale to asi je bezvýznamné dokud si to neposlechnu s hlavou u motoru,že? Napadá mě, zda nebyla rozhozená ta vačka od rozvodů, jen teďka až se rozsvítila kontrolka, ale že by to mohlo způsobovat to pocukávání, ona je pravda, že když pustím plyn tak si to občas jakoby na setinu sekundy drží plyn a pak lehce cukne motor. Teďka mě napadlo jestli chybu smazat a pozorovat jestli se potom rozsvítí znovu. Jeden mi radil - kontrola regulačního ventilu vačkového hřídele 1 (N205) - tak jen jestli nevíš nebo někdo, kde se nachází a jakým způsobem zkontrolovat - relé palivového čerpadla (J17) - to taky netuším kde hledat - zkontrolujte mechanické časování - to je asi spíš na servis, že?
  7. Toto vyjelo na diagnostice 1 Fault Found: 16395 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Retard Setpoint not Reached (Over-Advanced) P0011 - 35-00 - - Readiness: 0000 0000 špatně udělané rozvody? Rozvody kolegovi dělali před cca 5000km
  8. Je něco na co si dát pozor nebo je to jedno při koupi nového? Z cc autodílů nakupuji už dlouho tak jen jestli můžu toto https://www.cc-autodily.cz/turbodmychadlo-1-8t nebo případně od někoho jiného (jsou shopy, kde prodávají polský díly a vydávají je za origo, tak jen jestli náhodou někdo neví něco co já nevím) a zrovna u turba bych to nechtěl podcenit. Děkuji
  9. Místo zátky M10, a nemusí se nic patlat, sendviče mezi filtr prej rády prosakují, takže se to řeší lepidlem. Ale chci se zeptat kolik jsou normální tlaky oleje? Já mám cca: - za studena volnoběh cca 4 bary - při plném zahráží volnoběh 1 - 1,5 baru - při normální plynulé jízdě při zahřátí cca 3bary+ - při normální plynulé jízdě za studena cca 4bary+ Jsou to normální hodnoty?
  10. Hoj, no potřeboval bych to jak na chyby, tak zobrazení údajů, tlaku vzduchu v sání, hodnoty váhy vzduchu atd... Nyní mi příjde, že mi ze sání utíká vzduch a diagnostiku jsem si chtěl stejně kupovat tak aby to umělo toto.
  11. Hodil bys na to odkaz co přesně, já ten odkaz dával jen, že mě to přišlo nějaký podezdřele levný na to že by to umělo chipovat. Já když dal to hledat, tak mi vyjelo všechno možný, tak bych nechtěl koupit něco co pak nepůjde nebo jen na půl.
  12. Zdravím doporučte mi diagnostiku pro 1,8T se kterou máte dobré zkušenosti na takové to domácí žvýkání, případně kde koupit. Přesněji 1.8T AUQ rok 2001 jestli to má na něco vliv. Projížděl jsem inzeráty a narazil na toto - je to možné nebo jde o nějaký podfuk? http://autobazar.hyperinzerce.cz/servis-diagnostika/inzerat/11907167-chiptuning-diagnostika-mapy--nabidka-mlada-boleslav/ Je to nějaký speciální kabel, přes který se dají nahrát mapy nebo to jde i přes klasický diagnostický kabely?
  13. Ajo vlastně, já jsem právě z garáže jel rovnou do škodovky, protože jsem čekal, že to dohledají a případně budou rovnou mít na skladě, že bych to rovnou koupil a vyměnil nebo objednal aspoň.
  14. Opravdu nejdou vidět obrázky? já jsem to pak upravil, tak by už měly být vidět.
  15. nedokázal by někdo najít číslo této hadice, jedná se o tu hadici z toho Ypsilonka co je na obrázku rozpojená (nevím proč ale obrázek se po nahrání o 90 stupňů otočil, vršek je ta levá strana)
×
×
  • Vytvořit...