Přejít na obsah

Hrnek95

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Hrnek95's Achievements

0

Popularita

  1. Asi je to jako u všech aut, jak se k tomu kdo chová. Zde někdy popisuje přesně auto s tímhle motorem po 620000km https://www.tipcars.com/magazin/recenze-uzivatelu/skoda-octavia-1-6-mpi-a-zkusenosti-majitele-po-620-000-km.html :palec:
  2. Zdravím, je ,,deka" stále k dispozici? Děkuji
  3. Ok díky za radu, jízda je zatím cajk a start když to zazlobí tak to jde vyřešit tím přidáním plynu. Zatím nebudu urgentně řešit až toho budu dělat víc najednou tak na to mrknu. Díky za radu :)
  4. V tom případě se omlovám za duplicitu, jenom když už je to rozepsaný tak se zeptám ... kdyby byl špatný tlak paliva, při jízdě by to poznat nebylo ?
  5. Zdravím, prosím o radu. Potýkám se s problémem když chci nastartovat studený motor. Auto nastartuje, ale otáčky zakolísají mezi 500-800 a auto chcipne, nebo otáčky vylítnout na 1500 a pak už je to dobrý, Když tomu pomůžu plynem a vytočím motor třeba na 1200 otáček když to kolísá na nízkých otáčkách, tak už je pak v pohodě. Když je pak už motor zahřátý, auto startuje úplně bez problému. V autě je nová baterie, nové svíčky, nový zapalovací modul. V čem by mohl být ještě problém? V kabelech ? Motor: 1.8 Turbo 110kW Díky za radu :)
×
×
  • Vytvořit...