Přejít na obsah

majkl.s

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

majkl.s's Achievements

0

Popularita

  1. Sice s MDI zkušenosti nemam takže jen teoreticky. Podle mě to standartní cestou nepůjde, telefon by se musel umět přepnout do režimu Mass Storage aby se tvářil jako flashka a to android už neumí. Kdysi na to bývaly aplikace, ale dneska u Android 9 netuším jestli to ještě vůbec jde. Jednodužší bude použít přímo flashku a nebo přehrávat přes Bluetooth.
  2. toxs: RJ to podporujou asi vsechny, ale musi to "umet" i zrcatko tj mit motor s pameti teda spis je to senzor polohy(to vetsinou byvalo jen u elektrickych sedacek). Takze z RJ bych to odkodoval. PolarFIS to obchazi ze si zapamatuje jak dlouho se drzi tlacitko nastavovani zrcatka a pak ho jen simuluje a tim nastavi zrcatko. Nefunguje to presne takze ne vzdy se vrati do spravne pozice. Jinak me to sklapeni zrcatka funguje pres PolarFIS v pohode, ale mam Yetiho...sklopi se mi dolu a trochu do strany. V menu je jeste nastaveni automaticky nebo manualne...ted nevim ktery ale jedno funguje porad(pokud je ovladac zrcatka nastaveny na R) a druhe funguje jen kdyz se pri parkovani da pravej blinkr.
  3. Neválí se někomu doma po výměně nepoužívané budíky z Fabie, Octavie nebo Superba? Je jedno z čeho jen aby byly z benzínu(tj. černé polepy, otáčkoměr aspoň do 7tis a rychlost 240kmh - cim vic tim lip) a měli i rafičky na teplotu a palivo do 800Kč Edit.: Sehnáno
  4. To není přes VAG, je to domontovaná krabička. Hledej PolarFIS http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16378
  5. 3D vizualizace kombíka http://skoda-apps.azurewebsites.net/apps/visualizer-evo/player/index.html?config=http%3A%2F%2Fskoda-apps.azurewebsites.net%2Fapps%2Fvisualizer-evo%2Fconfig%2Fnew-superb-combi.js
  6. Tak jsem díky Alessimu taky majitelem PolarFisu, dneska jsem ho namontoval(sice do Yetiho) a vypadá to dobře. Hlavně funkce sklápění zrcátka při zpátečce je parádní. Zatím se s tím seznamuju ale moc se mi to líbí:-)
  7. Zdravim, mel bych zajem o toto zarizeni. Tak mam par otazek. Da se to poridit i nekde v obchode nebo jen tady v bazaru? Cena je tech 6tis? Jakym zpusobem se to pripojuje do auta, a bude to fungovat i u meho auta Yeti 2.0TDi CR. Koukal jsem do seznamu podporovanych jednotek a moje konci indexem LH a ta v seznamu neni:-( Jsou s tim nejake problemy? Diky za odpovedi.
×
×
  • Vytvořit...