Přejít na obsah

JanKoumar

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

602 zobrazení profilu

JanKoumar's Achievements

0

Popularita

  1. Už se brzy stmívá a já se dokopal dořešit zadní lampičky u madel nad dveřmi. Jak jsem psal již dříve, myšlenka byla natáhnout kabeláž od přední lampičky a že budou fungovat stejně jako přední, čili se rozsvítí i po otevření dveří. Jenže realita byla jiná, tuhle funkci žádná Octavie původně neměla. Šly rozvítit a zhasnout pouze mechanicky, máčknout na ně, po otevření / zavření dveří se nic nedělo. Konnyho řešení s diodou a dalším kabelem se mi zdálo zbytečně sožité. Takže jsem napojení kabeláže do přední lampičky uvedl do původního stavu a na konektory hlavní žárovky, což je sufitka 10W naletoval dvoulinku, a na tu napojil kabeláž od obou zadních lampiček. Vše je samozřejně na konektorech, lze vše jednoduše odpojit. Vše funguje skvěle, celý interiér mám v LEDkách, funkce stmívání i pomalého rozsvícení funguje a konečně je vidět i na zadních sedačkách. Večer zkusím udělat video z akce.
  2. Posílám aktuální fotky, po důkladné očistě
  3. Něco málo novinek, pervně opravy výměna oleje a všech filtrů, bude následovat výdy po 10k km. výměna rozvodů, pumpy a chladící kapaliny, po výměně oleje jsem si všiml šlemu na vodní pumpě, takže bylo jasno, od té doby klid. A teď nějaké úpravy výměna zadního stěrače z 2. Octavie, čili plochý s hezčím ramínkem výroba decentního osvětlení LED páskem popelníčku a vnitřku loketky, mám rád světlo.. Jinak vše funguje, v týdnu sem hodím nějaké fotky.
  4. Aha, zatím jsem leštil 2x po cca půl hodině a efekt byl patrný už po 1. leštěním, čili efekt zrcadla byl větší a větší.. Ale díky. No uvidíme, ale myslím že je to lepší, než s rezatými fleky
  5. Matné to je, tohle je po 2. leštění. Ještě to vidím tak na další 2 - 3 leštění, pak to bude vypadat lépe Nějaké aktuální fotky
  6. Pár novinek. Minulý týden jsem se pustil do lehké koroze zadních vrat. Klasika nad lištou a trochu pod oknem vedle stěrače. Takže vše hezky obrousit, kit nebylo potřeba, veškerá rez byla povrchová, plnič, několik vrstev 9460 ve spreji, čirý lak a nakonec dvě fáze leštění. Další minimálně dvě budou následovat, ale už teď můžu říct, že to vypadá dobře. Jinak vše děláno před barákem Detail ve velkém
  7. Konny díky moc, ten návod je dobře napsanej. Jak bude chvilka, vyzkouším. Ještě jednou, díky
  8. Proběhl jsem Konnyho galerii a ten návod jsem našel. Ale popravdě z toho moc chytrej nejsem
  9. Kabely mám natažené od přední lampičky, před tou přední lampičkou jsem udělal 2 větvě, každou pro jednu stranu a natáhl dozadu, ale nenapadlo mě, že komfortka to má nastavené jinak.. Každopádně je to výzva..
  10. Konny, to by jsi byl moc hodný, kvůli této funkci jsem je dodělávál, jinak bych je asi nedělal.. Takhle vypadají v akci .
  11. Zdravím všechny, nemá někdo na prodej hlukovou izolaci na Octacvii 1? Mám to konkrétně na 2.0i, ale podle všeho je na všech 1 Octaviích stejná. Prosím s fotkou a jen z top stavu, tu mou nějaká verbeš nakousala.. Díky.
  12. Další bod z plánů hotovo, zadní čtecí lampičky. Osazené LED žárovkami . Jen mi prosím poraďte, i když jsem lampičky napojil na přední lampičku, nerozsvítí se po odemknutí auta DO, ale jsou rozsvítit jen mechanicky, čili na ní máčknout. Seděl jsem během víkendu ve dvou dalších Ofcích a tahle funkce nešla nikde. Je možné, aby funkce rozsvícení i zadních lampiček po odemknutí o Octavii 1 chyběla? Díky za případné info..
  13. Tak zase nějaká novinka, auto šlape jak má . s autem už jsem se i celkem sžil. Došlo na nové pokličky středu kol, hned to vypadá lépe . Další věcí, do které jsem se pustil je instalace na bazaru zakoupených zadních čtecích lampiček, začal jsem kabeláží od předního interiérového světla, vše funguje jak má. Zatím jsem neřezal díry do stropu, čekám na svorkovnice, abych to mohl pořádně zapojit. Akorát mě trápí jedna věc, samozřejmě mám celý interiér v Ledkách a v těhle zadních po zkouškovém zapojení Ledky trochu žhnou. Hledal jsem všude možně a prý by stačilo před ně zapojit 24V, 2W malou žárovičku, ta by to měla pobrat.. Může mi tuto myšlenku někdo potvrdit / vyvrátit? Jinak z auta jsem nadšený .
  14. Díky za chválu, zatím jsem s Ofcí moc spokojenej, přeci jenom po Káčku abych nebyl. Předem jsem si zjišťoval jak je to s tím LPG. Kompletní montáž 21 500 s DPH, výrobce STAG a nádrž tedy na 56l místo rezervy. Takže zanedlouho půjde Ofce do plynu
×
×
  • Vytvořit...