Přejít na obsah

Rady4

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

718 zobrazení profilu

Rady4's Achievements

0

Popularita

  1. Pokud by nekdo prodaval autoradio Swing BT, tak bych mel zajem.
  2. Swing 6,5" je jeste jako celek a nebo je uz rozdeleno na LCD a jednotku, ktera je umistena ve schrance spolujezdce?
  3. Doporucuji pouzit tento FM zesilovac https://www.2din.cz/adaptery-redukce-zesilovac-fm/antenni-zesilovac-correct-1-1/
  4. Je to spis informace pro ty, co by o koupi podobnych radii uvazovali. Kazdopadne zlepseni signalu vyresit lze. Kvalitni predzesilovac, ktery to umi stoji cca 700,- .
  5. Nejlepsi reseni je takove radio nekupovat. Original radio je dvou-tunerove a proto taky ma dve anteny. Nekde na webu jsem cetl, ze mezi to radio co mas a antenni kabel je nutne vradit kvalitni predzesilovac a pak se prijem zlepsi. Taky jsem o tom radiu uvazoval a proto jsem zajel k prodejci a radio jim nabizene odzkousel. Vysledkem byl nekvalitni prijem, nepristupny infotaiment, nefunkcni USB a AUX pod radiem a ne prilis kvalitni displej. Mezitim tam prijel borec, ktery mu reklamoval CD mechaniku. Takze asi tak Radio jsem vratil a jsem rad, ze nemusim resit podobne problemy jako Ty.
  6. Predni senzory jsem si nechal namontovat u Vasi z Prostejova. Vse funguje tak jak ma a cena 7t. (doplneni orig. prednich senzoru, vymena jednotky pro senzory zadni za predni/zadni, doplneni tlacitka, nakodovani).
  7. Rady4

    Multifunkce

    Mne ovladat palubni PC jde. Bohuzel mi MF tlacitka nekomunikuji s telefonovanim. Gateway jsem musel menit. I s navstevou ve skodovce cca 2000,-
  8. Ferdo diky za odpoved. Tlacitko na radiu Phone mam, volani i pres BT jde. Jen tlacitko telefon na volantu. nereaguje. Barevný 5" Swing jiz hlasove ovladani podporuje?
  9. Mam octavii combi ambiente plus 2013 s radiem swing(cernobily displej). Chci zde doplnit do volantu MF tlacitka a tak se chci zeptat, co vse se da dokodovat. Jde mi predevsim o telefonovani a hlasove ovladani. Jde u tohoto radia Swing odstranit AM pasmo?
  10. Ja jsem s timto motorem spokojen. Pokud pozaduji pozitek z rychlosti, tak jedu na motorce. Tento motor s timto vykonem je dostacujici pro normalni jizdu a spotreba 4,6l/100 urcite take potesi.
×
×
  • Vytvořit...