Přejít na obsah

Styceksamusam

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

311 zobrazení profilu

Styceksamusam's Achievements

0

Popularita

  1. Problém vyřešen bylo tou regulaci,sice prcacka na 4 hodiny ale už jezdí jak za mlada.musel jsem si hodně zašroubovat a hotovo.diky za rady.
  2. Ta matka s kratší šipkou je volná. To nastavení se provádí tou jak je ta delší že?
  3. Tak jsem dneska vytáhl erg a jo byl zaprasenej ale už je cistej bez efektu. Váhu jsem dával z druhýho auta ta je nová.jen mě zarazilo to že na regulaci jak je ta matka na té tycce tak je volná není nijak dotahla. A hadičky jsem dnes dal komplet nový. A napíchnout no mám kabel ale nemám program ?.
  4. No jak jsem psal nahoře do 120 to jelo krasne pak to přestalo táhnout. A po opětovném vypnutí a zapnutí klíčku zase jela. Zatím toho lituju teď je to linejsi asi ó třetinu jak rozjezdy tak i jízda samotná za plynem už to moc nejde.
  5. Na egr jsem koukal ale zasvihanej moc nebyl ale zkusit ho vyndat a vyčistit to můžu je to hlavně zadarmo,nebo to mám skusit zaslepit tou podložkou tu už mám nachystanou asi dva roky?.
  6. No je pravda že tu regulací na turbu tak tak zmáčknu.u Golfa jde ó polovičku lehčeji.predtim tlačilo tak 15-1600 hezký do sedačky ,hrabačka ,teďka vůbec.
  7. Po tom repasu to jede pořád stejně .vypnutí klíčku pomohlo před repasem.
  8. Nechal jsem si zrepasovat turbo na me ockte 66kw 2003. Do 120 jelo super pak přestala táhnout ale žádná kontrolka se neukázala,váha vzduchu ok, hadičky ok,ventil 75 ok, ale teď po repasu auto začíná táhnout až nad 2000. je špatně repas?
×
×
  • Vytvořit...