Přejít na obsah

Clint

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    245285531

Návštěvy profilu

784 zobrazení profilu

Clint's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, dnes mi po nastartování u benziny zhasnul (možná vůbec nenaběhnul) Maxidot. Budíky svítí a fungují, ale maxidot je černej a bez informací. Má někdo nějaký nápad? Díky (Před pár měsíci vyměňovali palubku po nehodě, ale Max fungoval). Je na maxidot třeba extra pojistka?
  2. Clint

    Ústecký kraj

    Já bych se možná stavil, ale nevím, jestli tam ještě budete...proto se právě ptám, do kdy to tam plánujete....;)
  3. Clint

    Ústecký kraj

    Zdravím chlapci....jak to tam u vás funguje? Besedujete v hospůdce, nebo jenom u aut? Do kolika to plánujete? ;)
  4. Je to stejně prasárna tyhle motory, nakonec jsem to musel vzdát a jít do TDI, ale jízdně to byl skvělý, pružný a tichý motor...
  5. Jo bod 2 je normálka, bzučelo to s prerusovanim a skončilo po pár stovkách metrů. Taky jsem nepřišel proč. A bod tři mi dělal u zapnuté klimy
  6. Chlapi, sraz se blíží a bude již za necelé dva týdny. Kdo má chuť, ať napíše a dorazí ;)
  7. Vážení přátelé, po důkladném promyšlení jsem se rozhodl i sem vložit odkaz na náš pravidelný Čaj o páté v Krušovicích. Myslím si, že i zdejší příznivci vozidel Škoda Octavia by mohli mít zájem a přijet se podívat. O co že se jedná? Měsíc co měsíc se příznivci vozidel Škoda (převážně Octavia, ale vítáni jsou i jiní) sjíždějí do Krušovic, hotel U Lípy, aby zde společně poseděli u dobrého jídla a pití a řešili záležitosti kolem našich motorových mazlů. Začátek je vždy v pět hodin odpoledne (jak již napovídá název) a konec kolem desáté večer. Příjezd ale není pevně stanoven, jako je tomu u jiných srazů, každý dorazí dle jeho možností a odjíždí dle jeho potřeb. Tak kdo bude mít náladu a chuť, nechť dorazí do Krušovic ;) Zdraví Clint Čaj o páté je tentokrát tento pátek (17.4.) v Krušovicích, od 17:00 hodin ;) Zájemci vítáni ;)
  8. Zdravím hoši, nemá někdo problém sem tam s řazením zpátečky? Zpátečka mi tam jde více ztuha než ostatní kvalty a navíc sem tam se stane, že nejde uplně zasunout, musím vrátit páku do neutrálu prošlápnout spojku a znovu a pak tam jde. U OII jsem tento problém nepozoroval.
  9. Tenhle odraz mřížky do čelního skla má nejhorší Ford, jel jsem s Kugou a tam se odráží ještě nějaké šikmé linky dělení palubky a je to přímo ve výhledu, celou dobu to má člověk před sebou. Nicméně u OIII jsem si toho hned všiml také bohužel. Ale když na to člověk nemyslí, zapomene a nevadí to, nevnímá to. Je to stejné jako s výhřevem čelního skla (drátky), člověk si zvykne a přestane to vadit....
  10. Já mám přesně to samé co Honza...
  11. Ale hoši, vždyť to jsou špičkové moderní motory Audi ;)
  12. Clint

    Drnčení

    To loupání z palubky, když na ní svítí slunce, to mám podezření na ten tvrdej plastovej rámeček kolem budíků v kapličce, nemá s tím někdo zkušenosti?
  13. Mě začala prosakovat lehounce při 105tis km....
  14. Vidíš, toho jsem si nevšiml ;) Máš recht. No reproduktor je samozřejmě do prostoru. Na ten tapec dozadu jsem myslel, ale není to asi uplně ideální místo, za jízdy tam jde hodně horko od motoru, navíc ten sucháč by na tom ani pořádně nedržel, plašička by visela "ve vzduchu" a kdyby nedej bože spadla vibracemi, tak propadne dolů a vyjede za autem :) Teď to zrovna popisoval znalec na konkurenčním škoda-home foru, že umístění pod kapotou "kdekoliv" je naprosto účinné a dostačující. Mohu potvrdit z praxe, měl jsem ji na O2 na baterce (to ještě byly plastové dekly), reprákem přesně do polstrovaného deklu víka a účinnost 100% ;) Před tím jsem měl kunu v autě každou chvíli.
  15. Deramax svůj kun(d)oplašič upravil, bohužel zvětšil a zrušil napájení z autobaterie. Osadil ho 9V lithiovou baterkou, která má zaručit jeho napájení nepřetržitě na 1,5 roku. Řešil jsem kam ho umístit u motoru 2,0 TDI 110kW, kde toho místa opravdu moc není a navíc už vůbec ne vhodného místa. Nakonec jsem snad jedno našel. Kunoplašička netrpí tolik teplem od motoru, spodní hranou se opírá o pevné dno a zároveň je bokem opřena o lištu. Zadní šroubovací víčko předního reflektoru jsem osadil 3M suchým zipem, což současně zaručuje, že lze kunoplašičku kdykoliv sundat a vyměnit v ní baterku po vyšroubovaní zadního víčka plašičky, či jí sundat, pokud by bylo potřeba vyměnit žárovku či výbojku v předním reflektoru. Zároveň, pokud by se plašička uvolnila, nemá kam spadnout, zůstane v tomto prostoru a ničemu nevadí. Foto zde:
×
×
  • Vytvořit...