Přejít na obsah

Leeep

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Leeep's Achievements

0

Popularita

  1. Díky za opdpovědi, koukal jsem se do workshop manuálu, nicméně jsem stejně nenašel jak jí vyndám, můžete mi prosím poslat stránku z manuálu a nebo napsat jak jí odsud vyndám ? Jde mi jen o zjištění čisla této jednotky, dneska jsem u toho byl hodinu a nepřišel jsem na to. Předem díky moc za odpověď
  2. Ahoj, může mi prosím někdo napsat, kde přesně se nachází řídící jednotka (BSG) u octavie 2 před FL ? Měl jsem rozebraný skoro celý interiér, ale bohužel jsem asi něco přehlédl ... Jestli se to tu už řešilo, tak se moc omlouvám, hledal jsem, ale nenašel. Předem díky.
  3. Způsob jaký popisuješ ty mám udělaný já (alespoň podobně) - když jsem to udělal prvně, svítilo to přesně tak, jak jsem předpokládal - tzn. že pásek svítil furt- v každé pozici světel - a to jsem nechtěl. Chtěl jsem aby mi to svítilo pouze s parkovačkama a při zapnutí potkávacích světel by se pásek zhasnul. Jelikož mám na pozici přepínače "0" nastavené denní svícíení (už jsem to s tím koupil) - tak bez VAGu by mi pásek nesvítil sám nikdy. Tudíž jsem napájení natáhl z parkovaček - a přerušení do rozpínacího relé je z potkávaček. Pokud tobě v 0 nesvítí světla, tak natáhneš napájení třeba z motůrku pro naklápení světel ? a přerušovat to budeš parkovačkama - k tomu asi snad ani neni potřeba schéma :-) Samotné zapojení relé je nakresleno vždy u konkrétního typu relé - viz. obrázek jako příklad zapojení Snad jsem ti trochu pomohl :-)
  4. Díky za odpověď.To já samozžejmě vím, jedná se o dohady zda-li by to fungovalo, neříkám že to tak na autě budu mít, nebo že se na to chystám. Mohl by jsi mi prosím odpovědět, jestli by toto zapojení fungovalo pokud víš ? :-)
  5. Ahoj, hádáme se s kamarádem o jedné prosté věci – zkusím se proto zeptat tady a doufat že to někdo rozstřelí. Uvedu Vás do situace: Představte si situaci: Mám v autě přídavné svícení a relé pro přídavné svícení a chtěl bych, aby mi přídavné svícení svítilo zároveň s obrysovkama( Přepínač v OII před face ve střední poloze (obrysová světla)) a pokud se zapnou potkávačky, tak přídavné svícení vypne. Šla by tedy udělat následující věc ? Mám překreslené schéma, kde je to znázorněno následovně – to co je napsáno černě, je zapojení podle výrobce relé – to co je napsáno červeně, je návrh ode mě. Bude s tím nějaký problém? Teoreticky to musí splnit můj požadavek – přídavná světla + obrysovky – přepnu na potkávací – zhasnou přídavná světla a budou svítit světla vpředu normálně.
  6. Ahoj, chystám se dlouho na tuto úpravu světel na mé ovečce, nicméně, zaujala mě jedna věc - v návodu se píše, že jsou pásky zapojené na obrysová světla - pokud se nepletu, ale ve videu je patrné, že pásky svítí pořád, nebo se mi to zdá ? Představoval jsem si to tak, že pokud přepínač světel vlevo od volantu nechám v první poloze - pásky svítit nebudou - pokud ho dám do druhé polohy budou svítit pásky + obrysová světla a pokud ho dám to třetí polohy, budou svtítit potkávačky + obrysovky, ale pásky ne. Bude to tak, nebo ne ? Nejsem si totiž jistý tím zapojením - protože obrysovky svítí ve všech třech polohách přepínače :-) Díky za rady a názory :-)
×
×
  • Vytvořit...