Přejít na obsah

Závist288

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Závist288's Achievements

0

Popularita

  1. No to vůbec nevím, jak to zjistím?práva strana okna je v pohodě, ale ta levá mi stříká pod stěrač, a okno se tak akorád upatlá
  2. Ahoj, mám oktu1 s rozprašovacíma ostřikovačema, ale ostřik u řidiče stříká pod stěrač, takže úplně na prd, nedá se to nějak nastavit?
  3. Vůbec nevím, kde to je co to je jak to vypadá?mám oktu 14 dní, tak tápu
  4. Závist288

    Central blbne

    Tak zámek sem vyměnil, už funguje, a i bliká dioda, ale okno sem promazal, a stejně jde blbě.
  5. Ahoj, chci se připojit, když sem koupil naší oktu, tak tam nebyl prut na anténě, a rádio vyndal,ale když sem koupil jiné, tak vůbec nemá sílu signálu, anténu sem koupil v autodílech,našrouboval, a stejně nehraje, má někdo nějaký nápad?
  6. Aha, tak to se omlouvám, jsem tu dva dny, tak jsem ještě nevím.a oktavu mám týden
  7. Ahoj, chci se zeptat jestli jde na o1 nastavit automatické rozsvícení světel, a jak.
  8. mám rok 02 výbava ambiente, když zamknu dálkou, tak zadní dveře za řidičem se nezamknou, ten čudlík zaleze jen na půl, a dveře jdou stejně otevřít, někdy musím odemknout a zamknout několikrát, aby se vůbec zámkli, nebo ručně , ten čudlík jde prostě ztuha, a u těch samých dveří jde blbě i okno, dolů dobře, a nahoru jde hrozně pomalu.
  9. Závist288

    Central blbne

    Ahoj, mám rok 02 výbava ambiente, když zamknu dálkou, tak zadní dveře za řidičem se nezamknou, ten čudlík zaleze jen na půl, a dveře jdou stejně otevřít, někdy musím odemknout a zamknout několikrát, aby se vůbec zámkli, nebo ručně , ten čudlík jde prostě ztuha, a u těch samých dveří jde blbě i okno, dolů dobře, a nahoru jde hrozně pomalu.
  10. Mám origo, ale nemám nikoho kdy by mi to napíchl.něco vymyslím.děkuju za pomoc.
  11. Ne, nebliká vůbec.což mne dost štve, když opouštím auto tak nevím jestli se zamkne nebo ne
  12. Aha, tak děkuju.oktavu mám druhý den, tak toho ještě moc nevím. A ještě se zeptám, nebliká mi dioda na dveřích, dá se vyměnit, nebo něco? A oktavě neblikáji varovky když zamikám?nebo je tam něco špatně?
  13. Ahoj, dneska sem dával nové rádio do oktavky , kvůli paměti sem musel propojit přívod 12v s přívodem pro paměť, a od té doby co sem nasadil rádio mi nejde zamknout dálkou, všechny pojistky jsou v pohodě, kontroloval sem je.
×
×
  • Vytvořit...