Přejít na obsah

MartinSt

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MartinSt's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, tak tento tyden jsem resil problem s "nevypinatelnymi steraci" take na 1.9 TDI 81kw r.v. 2001 - el. schema c. 1/13 (at to nemusite hledat). Ukazalo se, ze dobeh byl OK, rele krabicka s elektronikou (377) taky OK a packa byla taky OK. Propojeni mezi packou a cyklovacem steracu (rele krabicka 377) naprosto bez chyby. Zadny zkrat, nebo prekrouceny drat. Propojeni k prednim motorkum take bez jedineho naznaku zavady. Konektor u leveho zadniho svetla byl trochu zoxidovany, ale zadny zkrat na konektoru nebyl. Nakonec se ukazalo, ze cely problem byl v kabelu 53c, ktery je jen nejaky signal k zadnimu steraci. Tenhle kabel (53c) byl samozrejme prekrouceny v miste mezi patymi dvermi a strechou (na leve strane ta gumova hadice a v ni draty). A protoze tam byl zkrat, tak to vzalo s sebou i par dalsich kabelu. Asi nemusim zduraznovat jak paradne se to vymenovalo.... Kazdopadne po vymene to bylo OK. Takze pokud nekdo z vas bude resit podobny problem, jednoduse to jde vyzkouset tak, ze pin 53c na cyklovaci steracu (377) olepite izolepou a zkusite to s timhle zaslepenim. V ten moment ta kouzelna krabicka totiz nema paru o zadnim steraci a pracuje jen s prednima. Takze rada na zaver zni: pokud vam zlobi predni sterace, dost mozna je problem vzadu (to je logicke ). Jen zasnu nad tim, kdo tohle vymyslel... Hodne zdaru se zlobivymi steraci
  2. Neni zac ;) Byla to zalezitost 5 minut
  3. Podle VIN to nepoznam. V podstate to zalezi na tom, jakou verzi komfortni jednotky tam mas. A to neni uplne vazane na VIN (clovek to muze kdykoliv vymenit). Nejjednoduseji to zjistis kdyz se pripojis pres VAG a spustis Motordiag Komfort Manager. Pro tento ucel je zdarma. Kdyztak napis na PM a nejak se dohodneme ;)
  4. Ahoj, jen doplnim. Nedavno jsem je taky menil a celkem mi dost pomohlo kdyz jsem se podival na ty "nove". Prikladam fotky ve slusnejsim rozliseni. Tak snad to nekomu pomuze. Jinak jak se tady pise, dostat ven sroubovakem, nebo pacidlem :D Jde to fakt blbe (kdyz clovek nevi co od toho cekat), ale jedine na cem to drzi jsou ty kovove bazmeky. Tzn musi se to dostat o centimetr az dva ven a mas vyhrano. Ja to vytahoval pomoci 2 sroubovaku. Jeden kterym jsem to jakoby posoupaval a druhy mi to drzel aby to nezajelo zpatky. Nasledna instalaci noveho vydechu zvladne opravdu kazdy ;)
  5. Ahoj, asi trochu s krizkem po funuse, ale kdyby nekdo z Brno potreboval, tak me se to na O1 1.9 TDI 74kw 2010 podarilo. Ale jak je zminene vyse, zalezi na verzi komfortni jednotky.
×
×
  • Vytvořit...