Přejít na obsah

twe2000

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    133
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele twe2000

  1. prodám prospekty ŠKODA a kalendáře Octavia club a Škoda motorsport. Volejte, nebo pište kdykoliv. Cena 500kč za vše. Možno i jednotlivě.
  2. Jo nemáš zač🙂 tak ti to snad pomohlo... Octavia 1 Rs combi nemá v kufru výztuhy, takže správně by tam měly být max 16 kola. ( Rs liftback mohl mít 17) Ty 18 jsou podle mě už moc velké... vypadají asi dobře, ale ubírají na komfortu jízdy. Co máš v plánu pořídit za nový povoz? Já jsem koupil Octavii II Rs combi 2,0 TSI ale není to ono, zvuk motoru takový trochu šicí stroj🙂 na křižovatkách se mi s ní hůře rozjíždí, ta 1Rs uměla pěkně vystřelit a zatáhnout už z nižších otáček, však to znáš🙂,ale zase ve vyšších rychlostech už ta 1 na tu II ztrácí dech. Celkově mi ta 1Rs mi připadá takové ještě poctivé bytelné auto... bude se mi po ní stýskat, fakt jsem s ní byl hodně spokojený, ještě jsem měl žlutý Rs lift. ale ten je už prodaný, možná jsme se někdy potkali na OC srazu. Kdybych měl nějakou stodolu, tak si tam tu 1Rs schovám🙂 ale nemám prostory, jednou bude mít cenu, těch 1rs combi moc nebylo vyrobených...
  3. Ahoj, nevím jestli je to ještě aktuální. Přední pružiny 1x růžová a 4x bílá, zadní pružiny 2x spíše hnědá a 3x stříbrná, viz. přiložené foto. Pružiny jsou origo a měnili mi je ve škoda servisu, tak by to měli být ty, co tam mají být. Ale je to octavia rs combi.
  4. Tak ať auto slouží bez závad a ať dělá jen radost....
  5. twe2000

    Eleanor

    Tak bych chtěl nějak ukončil toto téma. Okta má už nového majitele, už se tady představil. Splnil jsem si svůj sen, ale zase je čas se posunout dál. Auto se dostalo do společnosti zajímavých aut, od 130LR, 120S až po originál jeden ze 3 vyrobených 160 RS MTX a taky jeho povedené repliky. Nesmím zapomenout na báwo bývalého majitele ironpipiho 🙂Žlutou jsem ale úplně neopustil. Teď mi dělá radost malý žlutý prcek. Sice vypadá proti oktávce, jako by se srazil v pračce😀, ale zase docela pěkně jede. Takže to je konec jednoho příběhu....
  6. Myslel jsem, že se nedostanu do klubu bezpružiňáků, ale už jsem tady😀 Z ničeho nic ta pružina ležela před sedadlem, ale ten ulomený plast jsem tam neviděl... Nasazoval to někdo zpátky, bez demontáže sedadla?
  7. Taky bych chtěl poděkovat Viktorovi a celému jeho organizačnímu týmu za 10. OCTAVIA SRAZ. Taky bych byl pro, aby tento Žamberk nebyl poslední. Prostě a jednoduše, bez Viktora a spol. by to už nebylo ono.... přikládám odkazy na nějaké fotky ze srazu https://uloz.to/!eyhkTlbClkcu/10-oc-sraz-2018-rar https://uloz.to/!LSEPiRHn5zmC/zlutasci-2018-rar heslo pro oba soubory je: zamberk
  8. Máte někdo nějaký přímo konkrétní tip/ odkaz - nebo dobrou zkušenost na LED žárovky do parkovaček, tak aby to ladilo s xenony ? Co na to budou říkat na STK a co PČR ? Bude signalizace na maxidotu něco hlásit při výměně původní žárovky za typ LED ? Když mi odešlo 3.LED brzdové světlo na kombíku, tak maxidot neodbytně hlásil poruchu do té doby než jsem to vyměnil.
  9. Tak to je velká škoda, byl jsem na srazu jen 3x , ale vždy to mělo neopakovatelnou atmosféru. Ale na druhou stranu chápu, že dát to dokupy organizačně, je docela velká fuška Smekám klobouk dolů Viktorovi, jeho rodině a všem, kteří se na srazu podílejí. Takže se budu těšit na 10. poslední sraz v tomto stylu v Žamberku...
  10. Lepil někdo to brzdové světlo do RS křídla tímto lepidlem https://www.cc-autodily.cz/lepidlo-na-lepení nebo tady tím https://www.cc-autodily.cz/lepidlo-terostat-ms930 ? Oba jsou prodávany jako originální přípravky ve škodovce. Nevím který by byl na to vhodnější.
  11. Díky za reakci, taky se spíše přikláním k tomuto řešení... akorát jsem si nebyl uplně jistý jestli vstup pro CD měnič není z hlediska kvality zvuku lepší.
  12. twe2000

    Navigace dx

    Neseká se to někdy ? Kvalita zvuku je OK ? Kolik ti to vezme max písniček do jedné složky CD 01 atd... až CD 06 ?
  13. twe2000

    Navigace dx

    Nemá někdo náhodou v O1 zapojený USB adaptér místo CD changeru na origo navi DX , tady ten https://www.stualarm.cz/z5838-yatour-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-aux-vstup-55xcvw003 nebo https://www.stualarm.cz/z4536-connects2-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup-55usbvw003 nechci vyhazovat navi a kupovat jiné rádio. Zajímá mě jestli má s těmito zařízeními někdo nějakou zkušenost. Nebo je lepší zapojit vlastní mp3 přehrávač přes kabel. redukci AUX 3,5 jack - do kulatého konektoru na zad. straně navi ? Díky za každý radu.
  14. Ahoj, potřeboval bych poradit, mám O1 s origo Navi MFD1 kterou v autě chci nechat a chtěl bych tam dostat přehrávání mp3. Když pominu FM transmiter, který nechci, tak mám v podstatě k dispozici 2 vstupy. Buď připojit místo CD měniče USB adaptér buď https://www.stualarm.cz/z4536-connects2-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup-55usbvw003 nebo https://www.stualarm.cz/z5838-yatour-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-aux-vstup-55xcvw003 tady u toho Yatoura píšou že dokonce umožnuje současně provoz i CD měniče ,sice nevím jak, když se připojuje místo něho. Nevím jaky je mezi nimi rozdíl, který je lepší. Nemáte s nimi nějaké praktické zkušenosti ? Anebo využít kulatý konektor( nevím teď počet pinů ) na zadní straně navi a použít kabel redukovaný na 3,5 jack https://www.tme.eu/cz/details/mfd-jack/adaptery-aux/4carmedia/ a připojit ho do AUX výstupu nějakého mp3 přehrávače. A moje otázka zní, jsou oba vstupy do navi rovnocenné, co se týká kvality zvuku ? Nebo je některý z nich výhodnější použít ? Díky za odpověď.
  15. Mám stejný problém, přestalo mi svítit 3. brzdové světlo v RS křídle na combi a chci se zeptat jestli jde jenom to červené překrytí vyloupnout tak ,aby spodní část světla zůstala přilepená na křídle ? abych se dostal k těm diodám, nebo je i ten červený kryt přilepený ke křídlu ? a když koupím neorigo LED pásek, nebude to signalizovat na maxidotu poruchu na brzdovém osvětlení ? nevím jaký proudový odběr má to origo světlo.
  16. Chtěl bych poděkovat Martinovi za ochotu, rychlost, perfektní komunikaci, idividuální přístup, velkou snahu a čas, který mi věnoval při telefonických objednávkách a vyhledávání a objednávání dílů. Až na drobný zádrhel při dodání al disků L&K , který navíc nebyl zaviněný CC autodíly a který se podařilo vyřešit, jsem byl velmi spokojen s profesionálním přístupem. :) toto není placená reklama :)
  17. Ahoj, máš ještě ty bezp. šrouby CFA 071004 ?
  18. Dnes večer, podzemní parkoviště Futurum Ostrava. parkovali jsme skoro naproti,( černá O1 Rs combi). Na levém zadním okně nálepka 9.OC sraz. Kdo to ?
  19. Díky Viktorovi a všem ostatním za pohodový sraz. BigTrip se líbil. Příští rok se snad uvidíme opět v Žamberku :palec: nějaké fotky ze srazu: https://ulozto.cz/!mGUase53ZB3b/oc-sraz-2017-rar a ještě nějaké fotky pro ty komu se líbí žlutá barva :D https://ulozto.cz/!SyYoV6CHDZ3P/zlutaci-rar heslo pro oba soubory je: zamberk
  20. Dík za odpověď. Tak to budu muset navštívit nějakého autoelektrikáře. Leda, že že by mi to pan Rolbař přepojil na OC srazu :D ale to asi ne. Budou jiné povinnosti :)
  21. twe2000

    Autobaterie do RS

    Vyřešeno :palec: Koupil jsem Vartu Silver dynamic 63Ah / 610A D15 Nějak mi nedošlo, že ta 70Ah je rozměrově větší.
  22. twe2000

    Autobaterie do RS

    Oživím toto téma. Odešla mi baterka u O1 Rs. je tam alternátor 90A, dala by se tam dát baterka s kapacitou něco kolem 70Ah ? https://www.cc-autodily.cz/baterie-12v-72ah-380a?brand=SKODA&model=OCTAVIA Utáhne to alternátor, byla by dostatečně nabíjená v autě ? nebo je vhodnější těch 63Ah/ 610A ?
  23. Ahoj, poradí mi někdo z místních servismanů ohledně zrušení automatického rozsvěcování xenonů ? U O1 Rs r.v. 2005. Viz odkaz na jiné vlákno at to nevypisuju znova. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35619&do=findComment&comment=1685987
×
×
  • Vytvořit...