Přejít na obsah

Trixx7

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    202
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    308780444

Návštěvy profilu

699 zobrazení profilu

Trixx7's Achievements

1

Popularita

  1. Autorádio s čelním vstupem USB a přehráváním MP3, WMA, WAV souborů z CD a USB. Základní charakteristika Maximální výstupní výkon: MOSFET 50W x 4 Tuner: FM/AM D4Q Formáty přehrávání: CD-R,CD-RW,MP3,WMA,WAV Podsvětlení tlačítka / displej : Zelená / Bílý Auto MUTE Konektivita AUX vstup: Ano (čelní 3,5 jack) RCA Výstup (PREOUT): 1 Pre-OUT Dálkové ovládání na OEM USB vstup Tuner Radio Data Systém (RDS) Dopravní hlášení (TA) Vyhledávání stanic Počet pamětí: 18 Systém PTY Formáty přehrávání CD text Pamět přeh. posledního CD MP3 text Audio Kvalitní přehrávání z USB (ASR) Zvukové korekce: Basy, středy, výšky Příslušenství - ISO konektor Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.860 Výška (cm): 36.70 Šířka (cm): 28.30 Hloubka (cm): 47.20 EAN: 4977729967098 Hmotnost vč. obalu: 1,86 kg Měl jsem ho rok v autě, bez problému. Prodávám z důvodu prodeje auta. Cena pevná 2000,-
  2. Prodám kompletní set Crunch zesilovač CRUNCH GTX 1250 subwoofer CRUNCH Ground Pounder 1400W max kompletní kabeláž s pojistkou dvojlinka k rádiu ovladač na zesilovač včetně kabelu k řidiči podlaha z Passat B5,5 4motion (pasuje i do Octavia I) Pro představu pouhý zesilovač i dneska stojí k 6ti tis. http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-auta/crunch-gtx-1250 Zesilovač i subwoofer, jsou modře podsvíceny Prodávám z důvodu prodeje auta Cena pevná 5 000Kč
  3. mě to dělá taky když je větší zima, mám nový žhavky všechno, možná se to chce pohrát s předvstřikem :)
  4. vzdálenost ráfku od blatníku :) a jinak já jsem měl 19x8,5 et 35 215/35 R19 a vzadu se to nevejde při větším snížení, chce to bud cambry, nebo rozšířit blatníky. Ve předu je to pohodička, akorát se musí zaklepnout hrana na blatníku :)
  5. Z moji zkušenosti ti jen mužu říci, že jestli chceš hrotit stance tak 19s nejsou ideální na staticu, pokud chceš docílit slušnej stance na staticu tak rozhodně 18s, 19s jsou vhodný na honěni se za rimgapem, ale to je tak akorát na vzduch a počítat s velkým řezáním :) jinak jsme zvědav :) :)
  6. Gombi já si nevymýšlím, potvrdí ti to spoustu lidí co mají fakt slammed MKIV, třeba takovej Jimy, co jsem sem dal foto a tak :) to je jedno, nebudu tu spamovat :)
  7. Gombi mužu ti sfotit mojí poloosu :) uplně mi vypadla minulej týden, v kloubu u diferaku nezbylo skoro nic jenom střepy...a škrtnout o zem si člověk muže skoro kdykoliv :) zajímaj mě čísla a ne že to vypadá snížený :)
  8. Kolik cm máš plech nad zemí a nápravnici? jinak když vyndáš heleper tak ti auto zustane na dorazech a pružina bude volně a mlatit :) budeš muset seřiznout dorazy jestli budeš chtít níž, počítal bych že brzo se potom ozve levá poloosa pokud nepřizvedneš motor :)
  9. Jestli chces tak ti prodam camber plates. Tak za tyden by byli k mani :)
  10. Vypadá to fajně, za mě ta pozička na zadním nárazníku dolu :) a ještě by chtělo poladit předek níž, abys měl blatník zaroven s ráfkem když máš vzduch :) jinak krása
  11. To bude geo, vyvazeni nema vliv na smer a styk gumy s asfaltem
  12. vypadá to suprově :) ještě bych dal boční lišty, aby to rozbilo tu velikou plochu na dveřích a snižil :) fakt se mi to moc líbí i s těma poface lampama :)
×
×
  • Vytvořit...