Přejít na obsah

Lecram

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lecram's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, tak můj problém s tarokováním motoru při volnoběhu je vyřešen. Díky Vašovi jsem dostal kontakt na lidi a ti mi pomohli. Problém byl nakonec v railové liště, buď ve ventilu, nebo v senzoru. Vyměnil se celý rail a je po problému. Motor běží jako za "mlada"😁 To15degren, po dálnici jezdím tak 40%, DG SW nemám , demontáž sacího potrubí není žádná hrůza. Cca 30min. dem. a 30min. mon. Nejvíc času zabere samotné čištění. S tím motorem jsem laboroval už od ledna, tak jsem zkoušel všechno možný, ale nakonec to byl rail. Teď už je klid.
  2. Trubku od egru jsem měl sundanou a vyčistli jsem ji. Taky jsem měl sundaný celý sací potrubí (celkem humus) tak jsem ho taky vyčistil. Je pravda že mám pořád pocit že se mi málo zahřívá olej. Teplotu oleje mám pořád tak kolem těch 90 - 95 stupňů. Na 100 dosáhnu málokdy . Jen pro zajímavost přikládám foto....
  3. Ahoj. Mám problém s nepravidelným chodem motoru na volnoběh. Už se to táhne od zimy. Při studeném motoru a venkovní teplotě kolem nuly, po startu, tarokování motoru a v tahu mírné poškubávání. Částečně pomohla výměna snímače vysokotlakého čerpadla. Poškubávání se ztratilo úplně, ale pořád přetrvává lehké cukání motoru na volnoběh. Také se mi zdá, že se zvyšující okolní teplotou je stav lepší. Také je někdy úplný klid, ale někdy se prostě chvějě. Diagnostika píše "chyba plnícího tlaku paliva" nebo tak nějak. Palivový systém vyčištěn, výměna paliv. filtru, demontáž a vyčištění podávacího čerpadla v nádrži. Vše čisté. Vstřikovače měněny před 37000km.
  4. Zdravím všechny, poradíte mi nějakého machra na motory TDI v okolí Prostějova +100km. Někdo, kdo udělá opravdovou diagnostiku a né jen čtení chyb. Mám problém s motorem a už mi dochází nápady. Díky moc. Lecram. Motor 2,0tdi CFHC
  5. Zdravím všechny, poradíte mi nějakého machra na motory TDI v okolí Prostějova +100km. Někdo, kdo udělá opravdovou diagnostiku a né jen čtení chyb. Mám problém s motorem a už mi dochází nápady. Díky moc. Lecram. Motor 2,0tdi CFHC
  6. Prodám sportovní pedály, úplně nové, včetně opěry levé nohy. Sada je pro vozy s manuální převodovkou. Pasuje na vozy Otavia III, Rapid, Seat Leon,VW Golf. Stačí do auta jen přecvaknout, včetně obrázkového návodu. Cena 600kč.
  7. Prodáno. Prosím smazat.
  8. Lecram

    Poklice 16"

    Prodáno. Prosím smazat.
  9. Prodám 4ks poklic orginál Škoda, 16" bez škrábanců, pouze na jedné je menší prasklina, viz foto. Cena 1000kč komplet.
  10. Prodám 4ks plechových disků 15" 5x112 ET 47 . Cena 1900kč komplet.
  11. Zdravím, poradíte mi, kam nejlépe na komplet geometrii s moji O2 v Prostějově a okolí ? Díky Lecram.
  12. Zdravím, je reálná šance sehnat ještě sadu parkovacího asistenta na OI ? Díky Marcel
  13. Zdravím, dá se koupit samostatně horní (odklápěcí) díl zadní loketní opěrky na O2, mám ulomený pant na zajištění , ale bohužel na tom víku, ne na pantíku. Případně kdyby měl někdo obrázek z etky. Díky Marcel.
×
×
  • Vytvořit...