Přejít na obsah

Morgaine

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    1 718
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Muay thai, auto-moto

Návštěvy profilu

2 190 zobrazení profilu

Morgaine's Achievements

21

Popularita

  1. Dobrý den, píšu ohledně konzerv pro psy, které inzerujete, máte je ještě?

    1. Baronka

      Baronka

      773794105 , mohli bychom se pro to zastavit ještě dnes

  2. Dneska kolem 7:45 Poncarova z D0 exit 21 směr Stodůlky. Za volantem pán bílé vlasy, bílý plnovous :). Klubová samolepka černá vedle levého světla, není moc vidět.
  3. Prodám granule Markus-Mühle Rotwild (označované jako suchý BARF, nízký obsah tuku) nenačatý pytel 15 kg za 1000 Kč, expirace září 2018. Dále veterinární konzervy Royal canin gastro intestinal low fat 410 g za 60 Kč. Mám k dispozici 20 kusů. Naše feňule musela přejít na diabetickou dietu. Region: Praha nebo můžu dovézt jižní část Praha-Východ. Při kompletním odběru konzerv nabízím slevu.
  4. Ahoj, prosím nasměrujte mě, kde by mohl být problém. Zjistila jsem, že mi nejdou nastavit elektricky ovládaná zrcátka. na pohyb páčkou to nereaguje ani v poloze L, ani P. Vyhřívání funguje. Mohla by to být pojistka č. 15 nebo jiná? Nebo problém úplně jinde? Díky.
  5. Měla jsem ten samý problém, voda mizela, ale olej v expanzce se neobjevil, bylo to prasklé těsnění pod hlavou.
  6. Dneska cca 7:07 Türkova na semaforu bílá O2 combi 3AL.
  7. Není to třeba relé 109? Mně to nedávno taky chcípalo a dělalo to divný věci, naskočit nechtělo.
  8. Sterny, a kde vlastně teď vaříš? :)
  9. A mně "stočili" km na STK, technik se upsal v jednom čísle a kdybych auto prodávala, budu vypadat jako podvodník, když si někdo nechá vyjet kilometry.
  10. Dneska mě jeden Kodiaq předjel na D11 :).
  11. V jednom autě mám namontované odpojení od baterie a je to fakt znát. Když je odpojená, tak po týdnu mrazů naskočí motor skvěle. Když se na to vybodnu a je třeba v průměru +2 st. tak se tomu po týdnu zase tolik nechce.
  12. Asi napíšu ježíškovi :-D, to by se mi líbilo.
  13. To je super, že si někdo myslí, že čeština a ruština jsou si podobné :-D. Azbuku umím a tím to končí, rusky stejně vůbec nerozumím. Ale aspoň si zvládnu objednat z jídelního lístku ;-). Zdravím do Ruska ;-)
  14. A jak večer poznám, že ráno budou namrzlá okna? Jo jo, zase si dám něco na okno a ráno bude auto vykradený. To jsem se nachytala jednou.
×
×
  • Vytvořit...