Přejít na obsah

Zilton

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    427
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Návštěvy profilu

1 403 zobrazení profilu

Zilton's Achievements

1

Popularita

  1. Ahoj, pomohlo až pretesneni vstřiku. Od té doby vše ok .
  2. Teď stala cca 20 hod ,čumákem do kopce , a nastartovala normálně. Tak já už nevím. Tandem budeme měnit a pretesnovat.
  3. Ahoj, mám Octavia 2 2,0tdi 103.kw s dpf. Začly zlobit starty ,točila ale nechytla. Dalo se nové čerpadlo v nádrži. Ale po čase se to stane opět a náhodně. Někdy auto stojí x dní a nastartuju a někdy po 13 hod jen točí a chytne až po nějaké době,x minut. Netuší někdo co by to mohlo dělat ? Jinak jede normálně. Díky za nápady.
  4. Ahoj,kolik za ovladač oken a skla zrcatek? Díky
  5. Ahoj,mě to dělalo čidlo teploty chladicí kapaliny,při výměně těsnení pod hlavou se s ním něco stalo,nevím přesne co,ale po jeho výměně bylo vše ok .
  6. Zdravím,půjde na radio nexus? Díky
  7. Ahoj,potrebuji radu. Octavia přestala topit,jen chvilku a jen lehce,i na max fouká studený vzduch. Voda v nadrzce kolísá,neubyva. Tlak v ní je. Nevi nekdo kde je problém? Ted v zime celkem nepříjemné. Diky
  8. Hlavně musim vyřešit ten nevracejici se spojkovy pedál. To je teď hlavní.
  9. Folie zvažuju. Detailing laku mi nic moc neříká,nikdy jsem nenechával dělat,ale mrknu na to díky. Třmeny zvažuju zelené tak uvidím. Teď řeším že mi zůstává spojkový pedál dole,musím ho nohou vrátit zpět nahoru.
  10. jj,přesně tak :) ještě nové znaky a sehnat mapy do Nexuse.
  11. už je má v garáži. Kola Pegasus v černém matu :)
  12. Ahoj,Tak jsem po 5 letech prodal svoji octavia 1 combi 1,8 92kw a koupil jsem Octavia II combi 2,0 TDI 103kw ,kod BMM. Měl jsem ji kousek od domu tak jsem neodolal. JE to dovoz z Německa ,po nějaké doktorce. Jezdila asi hlavně delší trasy,podle ošoupaného tempomatu. Jinak má navigaci nexus(ale scháním mapy),multifunkční volant,6 kvalt atd. ZAtím jsem spokojený. Najeto při koupi měla cca 215tis km. Najeto s ní mám 15tis km a bez problému. Spotřeba kolem 6,5 litru,čekal jsem méně,ale zase ji moc nešetřím. Tak snad jsem neudělal chybu a bude DPF a vstřiky dál šlapat.
  13. Ahoj,octavia prodána. S tezkym srdcem,měl jsem ji přez 5 let ale dostal jsem skvelou nabídku na octavia II, brzy ukazu :)
  14. Ahoj,mám škoda octavia II 2,0 TDI,chci tam dát alu kola zenith,ale nemam je v TP,dokazal je někdo zapsat do TP? POkud ano jak na to. Typový list nemam.
  15. Ahoj,prosím jakou máte spotřebu? O 2 2,0TDI 103kw motor BMM. Kola 195/65/R15 a 225/45 R17-R18. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...