Přejít na obsah

Tlumiče páté dveře


Doporučené příspěvky

Ahoj .

Myslím že jedno to není..záleží na značce ale hlavně na vymršťovací síle - musí být stejná!! čínu a auto Kelly bych nebral viz. články výše.

Já kupoval zde: http://www.hanza-autodily.cz/podpera-plynova-5dv-octavia-ii-combi-stabilus-017203-1z9827550/d-72014/

Kupoval jsem na octavii I. combi. Zkontroluj si délku a sílu vymrštění - u mě sedělo jako originál..mám je tam několik měsíců a funguje bezvadně a za rozumný peníz :) !!!!

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni,

odešli mi tlumiče na 5 dveřích u OCTAVIA 2 TDI 4x4.combi

Chci se zeptat jaké tlumiče na ty dveře dát? je jich spousty a ted jsem si objednala u kámoše, který tvrdí, že je to jedno, že ty 2 octávky jsou stejný. Raději se jdu zeptat semka ;)

díky

 

Nové vzpěry nekupuj, ale nech si zrepasovat stávající originální. Před asi 5 roky jsem si u této firmy http://www.gorcak.cz/ nechal zrepasovat vzpěry z OI a stále fungují jako nové a navíc to celé i s poštovným výjde levněji než když bys kupoval nové vzpěry ;)

Odkaz ke komentáři

Určitě budeš spkojenej :palec: . Když jsem jim já posílal ty tlumiče, tak jsem do balíku přidal průvodní dopis, kde jsem pro jistotu napsal, že jsou z OI (jistota je jistota) a doteď fungují perfektně (v létě když je horko, tak musím říct, že mají fakt sílu a musím hodně zabrat, abych dveře zavřel ;)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím,

přišla zima a začal mi kufr padat na hlavu, pošlu tedy vzpěry Gorčákovi :palec: Chtěl bych se ale ještě zeptat, jak je to s tím pomalým dojezdem na O1. Můj kufr nedojížděl nikdy (mám předface a vzpěry jsou již delší dobu ve špatném stavu), ale známému s O1 facelift (2004) kufr padá pomalu. Nedávaly se na face jiné vzpěry? Nebo mi po opravě budou taky dojíždět pomalu?

Odkaz ke komentáři

Gorčák je fakt jednička v repasování vzpěr :palec: , jinak pomalej dojezd se týká při otevírání kufru, při zavírání musíš dveře prostě trochu podržet, jinak ti třísknou. Mám teda taky předface, origo vzpěry repasovány u Gorčáka a při zavírání jsem musel kufr přidržovat před repasí i po repasi a řekl bych, že i face octy z výroby to tak mají... :)

Odkaz ke komentáři

Díky za reakci, Konny :) Já vám to snad u toho známého natočím :D zítra vzpěry sundavám a v pondělí posílám. už mě fakt nebaví si kufr držet hlavou :)

 

Jestli bdeš moct, tak to natoč :) , jinak mě tak napadá, nemá ten kamarád ty vzpěry dány opačně? ;)

 

No v zimě mám vždy problém s držením kufru.V létě mi to nedělá,ale asi také zavezu na repas

mám to za rohem

 

Po repasi nebudeš mít problém ani v zimě a to i když budeš mít na kufru sníh (myšleno v rozumné míře toho sněhu) ;)

Odkaz ke komentáři

@konny

Já měl to širší nahoře, on to má myslím naopak. A Fabia má, koukám, to širší dole. Jak to vlastně má být? :D

 

edit: A když teď tak nad tím přemýšlím, nejsem si jistý, jestli vůbec mám originály, jak se to pozná? Nikde žádné logo nevidím.

Upraveno uživatelem martin131
Odkaz ke komentáři

Já to mám viz. fotka, tak je mám dané celou dobu co octu mám a myslím si, že to jsou origo vzpěry, ale jestli je tam někde nějaký logo to netuším, zítra se kdyžtak můžu podívat, každopádně repase jim hooodně pomohla, jen při zavírání musím dveře držet, aby to netřísklo ;)

 

post-107-0-39566100-1451837622_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak dnes jsem koupil Magneti Marelli (515N) a nahoře stejně bouchaly, takže jsem je otočil a teď dojíždějí úplně krásně. Zajímá mě ale, jak je to s tim přibržděním při zavírání. kamarád má O1 tour 2004 liftback a ty dveře má uplně strašně lehký, nevím jestli je to vzpěrama nebo dveřma, ale při zavírání dokonce musíte pomoct lehounce dveřím, aby se zaklaply. Tohle bych tak moc chtěl taky tyjo, nechápu to. :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte chtěl bych vás poprosit o radu. V prosinci sme kuoovali jedničkovýho kombíka 2004 a měl vyteklý vzpěry, blbě to zvedalo kufr a tak hned při seevise po koupi sme to nechali vyměnit. Hned sem si toho pak nevšiml, možná i tím že byla zima a zvedalo se ro pomaleji, ale jsou ty vzpěry bez zpomalenýho dojezdy a docela to mlátí a mám strach o uložení těch vzpěr. A tak se chci zeptat, jestli jdou upravit i ty co tam jsou (origo to nejsou a oůvodní nemám, doma se pak kouknu jakou značku tam teď máme), nebo jestli na vrakáči sehnat původní a ty pak poslat na repas? A podle čeho jdou poznat původní vzpěry? Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...