Přejít na obsah

POLAR FIS+ Advanced


mischicka

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

ahoj,

mel bych taky zajem o PFA+, ale rad bych ho zkombinoval jeste s tou BT krabickou Polaru...tady v diskusi sem ale videl video od Alessiho, kde mluvi pouze o PFA+ a nabidku BT mu to ukazuje (uz ale nevim, jestli tu nabidku ma i bez Polaru)...cili jde navesit obe zarizeni (i PFA+ a Polar BT) zaraz? nebo pri koupi PFA+ ma clovek automaticky i tu BT podporu? primarne mi jde o zobrazovani udaju z PFA+, zobrazeni telefonu na MFD a pokud by slo, tak funkcni AVRCP pri pouziti A2DP...auto je VW Touran (1T2, 2007), cerveny budiky, HF a RCD 510, diky moc,

kuba

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj, mám OII 2007 před face a budu měnit rádio stream mp3 za columbuse. Počítám s výměnou Gateway, a prý je potřeba výměna zadních PDC aby se zobrazili na navi. Současně i plánuju instalaci maxidotu a instalaci BT HF asi origo? S tím prý musím vyměnit i podvolantovou jednotku a ASR jednotku. Co vše by mi ulehčilo práci a peníze při instalaci PFA+ ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Servus páni, od Vianoc 2017 mám polar fis+ advance v mojej O2 r.v.2007 TDi 77kW, čiže chvíľku, a myslím si že spôsobuje vybitie baterky na totálku. Je pravda že od vianoc som vela nenajazdil, ale stalo sa mi že auto aj mesiac stálo v garazi a štart bol na šupu a teraz po montáži mám do týždna vybitú baterku. Nič iné okrem polaru som nerešil. 
Posledný prípad auto bolo vybité uplne (na baterke 9,8V) myslel som že baterka je mrtvá, ale nabíjačka a oživovací režim ju dostali opäť do formy. Nabila sa a všetko fungovalo s autom som bol asi na 120kilometrovej ceste, žiaden problém. Prišiel som domov a auto dal opäť do garáže a teraz po 11 dňoch som išiel kuknúť do garaže a baterka 11,8V tak opäť nabíjačka a udržovací režim.  Garáž sice nieje vykurovaná ale tiež v nej nemrzne, vždy je teplota okolo +3°C aj ked je vonku -5°C a viacej. 
Baterka má 3 roky a je to Bosch 77Ah. 
Minulu zimu auto stálo viac ako mesiac a aj v mrazoch a žiaden problém nebol, a teraz sa začalo kopiť vybitie baterky po chvílke. Je možné že baterka fakt v riti, ale je to menej pravdepodobné ako práve ten polar. Auto dobíja tak ako má 14,4V a prúdi tečú správne, všetko som pomeral. 

Chcem sa preto spýtať či niekto ďalší zaznamenal podobný problém. 

Ďiky za info. 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Servus páni, tak problém s baterku stale nevyrešen, ale zato mám další, a to je zamrzáni obrazovky polaru a samovolné vypínaní polaru, až do fáze kedy ho musím nahodit cez 50s stlačení resetu.
Otázka: 
je tu nekdo kdo má polar zapnutý stále počas jízdy? alebo všetci jazdíte v MDF a polar zapínate len občas na čumendu alebo ked rešíte nejaký problém? 
A pro ty co ho maju zapnutý stále, tiež vám zamrzne alebo sa somovolne vypína? (opakovaní problému prakticky každé druhé naštartovaní - zamrznutí ked je teplota motoru okolo 60°C čiže po necelých deseti minutách jízdy) 
 

Díky za info.... 

Upraveno uživatelem Kocina
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...