Přejít na obsah

Návody


Doporučené příspěvky

Klidně tu házejte návody k instalaci různých kravinek od Škody ;)

 

Pro mě je momentálně akutní manuál k instalaci predni masky (5E0853761AF9R) a krytky zrcatek (5E0072530B).

Nemá k nim někdo přístup?

 

Zkousel jsem to dnes instalovat a nejsem si jist jestli bych neulomil nekterou z tech malych uchytek. Zrcatko jsem mel napul rozdelany, ale porad tam neco drzelo.. :/

 

Diky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Lucasse: Návodom myslíš servisný manuál? Ten je len online v systéme ElsaPro. V inej podobne neexistuje a ani existovať nebude, offline Elsa už skončila a pre Škodu už nevychádzajú žiadne aktualizácie už vyše roka.

Cauko.Chcem sa opytat a online sa to da pozret na tej elzepro? Mam doma rozobratu RS 2002 a potreboval by som postudovat nejake veci.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

No v návodu to není, je tam nakreslená až druhá fáze, tedy když máš pěkně světlo otočené k sobě. Já to tedy ještě důkladně nestudoval, ale myslím, že i jiné žárovky ve světle bude bez demontáže světlometu pěkný oříšek. Jinak výměna výbojky se dá zvládnout velice jednoduše, nevím, co na tom musí řešit odborný servis, pokud nepovažuje za vysoce odbornou práci dva šroubky krytu a dva šroubky uchycení výbojky v tělese světla. Měnil jsem myslím 4x, je to otázka kolem 5 minut, jenže u OII vyndat světlo je malina.

Odkaz ke komentáři

160R prosím tě odkud máš ten obrázek? Tak asi se tolik nebudou krást, na druhou stranu demontáž nárazníku asi bude opruz a hlavně mnoho příležitostí ho někde odřít. Ale stejně, to je fakt ujetý při každé poruše žárovky řešit sundavání nárazníku. To pak opravdu výměna obrysovky přes servis vyjde na šílený peníze, pokud tedy opravdu nejde výměnu udělat bez vyndání světlometu. U xenonového světla bych řekl, že určitě ne. A že obrysovka bude odcházet, to si myslím určitě na OII jsem ji měnil za 8 let alespoň 5x.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

160R: Nevies nahodou aj postup na demontaz a opatovnu montzaz stredoveho panelu? Drnci mi strasne a uz nemam na to nervy, chcem ho odmontovat,skontrolovat a znova namontovat, velmi by pomohol podobny navod ako si dal na to svetlo...

 

Aktualizacia: vyriesene, vid vlakno "drnceni"... ;-)

Odkaz ke komentáři

Naozaj pri demontáži svetla treba dať dole najprv nárazník... Na druhej strane, buďme radi, že sa teraz už nebudú kradnúť xenóny :palec:

 

aby se světla nekradly i s nárazníkem, nárazník sundat není vůbec nic složitého - dva šrouby vedle světel a dvě západky po stranách masky, zatlačit do nárazníku zatlačit západky a nárazník vysunout

 

odborný návod pro RS je zde

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...