Přejít na obsah

Xenon na Bixenon


kovikovi

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

 

Měl bych takovou prosbu nedělal někdo z vás tady tu přestavbu. Mám origo xenony na mé octavii 1 a už jsou vysvícené, tak mi někdo říkal, ať to předělám na bi-xenon, tak se chci zeptat jestli to už někdo nedělal a nedal by mi pár rad, jak to mám udělat.

 

Díky za odpovědi a omlouvám se kdyby to tu už bylo.

Odkaz ke komentáři

Podlě mě ti někdo nakukal bludy... Ve světlech máš D2S a v čočce a H7 nebo H1 v parabole jako dálku... Takže jediná přestavba která mě napadá je prasečina vyměnit d2s a dát nějakou HID sadu na dálku a nebo vykuchat celý světlo a do tý čočky nacpat nějákej nesmysl zase.... Protože že by se dělali D2S jako bixenony jsem neviděl, nehledě na to že by se musela předělat kabeláž a zaslepit díru po halogenu.... že pozdravuju mistra co ti to poradil

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, to co bys tam chtěl dát je xenonová výbojka a ta potřebuje trafo, které zvedne při startu výbojky napětí na několik tisíc voltů a poté se napětí udržuje na několika desátkách voltů, takže při 12V by ti to ani nebliklo ;) a navíc bys tam tu výbojku neměl jak uchytit. Musel by jsi jedině použít HID xenon H4 http://aukro.cz/xenony-hid-sada-h4-5000k-premium-bi-xenon-digital-i3675190518.html , ale stejně to není povoleno, takže by jsi porušoval předpisy, za které by ti hrozily vysoké pokuty a navíc by jsi oslňoval protijedoucí auta!!!

 

Pokud chceš lépe svítit/vidět, tak si kup lepší žárovky, třeba tyto http://www.e-xenony.cz/patice-h4/h4-55w-nightbreaker-unlimited--110--sada--2ks/ , se kterýma budeš určitě dobře vidět :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 2 roky později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...