Přejít na obsah

Maxi-K = rozhraní pro Maxi-Dot (obdoba D-Dotu)


pazduch

Doporučené příspěvky

Ahoj, nabízím diagnosticé rozhraní pro palubní displej Maxi-Dot. Jedná se o podobnou hračku, jako D-Dot. Komunikuje s autem po 3drátu (3LB) místo rádia nebo navigace. Nekomunikuje po CAN.

Funkční na všech Octaviích první generace, dále funguje na Passat B5/B5.5, Bora, Golf IV, Sharan I, Galaxy WGR, Alhambra I, Superb I a některých Audi stejné generace. Nefunguje na Fabii 1 ani na novějších autech typu Octavia II a Golf V.

 

Cena:

- pro členy klubu 2500,-

- ostatní 2700,-

 

- budíky MaxiDot benzín/nafta 3000,- pro RS 5000,-

 

Montáž je možná u mě v Pardubicích za 500,-

 

Dále nabízím i opravy displejů při špatném zobrazování/mizení/vynechávání řádků. Používám pouze originální displeje VDO!

 

všechny aktuální informace a uživatelský manuál naleznete na webu http://www.maxi-k.cz

 

video zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=rsno3uGy2M8

 

novější verze zde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=3vw7Ooreuno

 

kontakt: Maxi-K@seznam.cz

 

edit 15.5.2015

Upraveno uživatelem pazduch
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Těší mě zájem :-) Logo si může každý nakreslit individálně. Rozlišení je 64x88 bodů. Barvy pouze černá a bíla, bez odstínů šedi! Formát PNG. Musí to být dokonale ostré, bez stínování, jako na obrázku. Nahrát ho zvlášť nebude možné, takže jedině při objednávce na tvrdo, případně bych dotyčnému mohl zvlášť vydat později kompletní aktualizaci.

post-26263-0-77405300-1402866240_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Rozhodne mam zavazny zaujem. Uz sa tesim. Len velka skoda ze to zatial nevie pisat na maxidot po komfort CAN zbernici. To je zasadna nevyhoda. U Octavie 1U to nieje velky problem lebo vsetky maxiDOT budiky doporuju trojdrat, iba sa musi vytiahnut zeleny konektor z radia prip. navigacie. Ten kto ma MF volat vsak bude musiet odpojit nepotrebne vodice z budikov aby sa zachovala jeho funkcnost. No a pouzitie vo Fabii 6Y nebude mozne, kedze ta trojdrat nepodporuje vobec.

Odkaz ke komentáři

Výroba zatím ještě pořádně nezačala, ale rozhodně bude. CAN sběrnici nemám v plánu dělat, HW na to ani není připraven... I když možná, že časem by se o tom dalo uvažovat, pokud by se to vyplatilo. Co se týče MF volantu a CANového rádia, je potřeba rádio překodovat na neCan a jednotku MF volantu taky na neCan. Potom stačí od jednotky volantu dotáhnout jeden kablík k rádiu a podle schémat by to mělo jít. Cena se určitě vejde do 2500,-

Odkaz ke komentáři

Ahoj, taky bych měl zájem. Téma již sleduji.

Akorát teda nevím co mám za komfortku. Mám OI facelift rv 2002. Klíček je vystřelovací, zatím bez maxidot .. mám tu ten obyč panel s kontrolkami (např. signalizace otevřených dveří, voda do ostřikovačů, ... ...). Snad to napoví, co tam je za verzi :-))

Odkaz ke komentáři

Tuším že na ten spodní řádek se dá psát přes CAN rozhraní .. myslím že D-DOT který pracoval přes CAN to uměl .. ale tohle jestli to jede pře drát tak to nepůjde :)

JInak s tou výrobou .. On má osazovačku plošných spojů kterou používá pro výrobu prototypů před hromadnou výrobou .. takže nemusíš u něj objednat 10tis kusů .. myslím že i takovouhle kusovou výrobu dokázal udělat :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jsem tu uplne novy, ale mam taky zajem, pisete ze je to obdoba D-Dotu, Co by to pro me znamenalo ? V aute mam ted maxidot. Co by vsechno tahle vecicka umela po namontovani ukazovat ? diky

EDIT : Tak uz jsem to zkouknul, MAM ZAJEM!

Odkaz ke komentáři

Maxi-K si vše pamatuje i po odpojení napájení, pamatuje si i poslední zobrazovaný blok, takže bokud má uživatel aktuálně zvolen třeba 5. blok pro zobrazování v normálním režimu, po zapnutí zapalování začne zobrazovat 5. blok. Vypnutím zapalování se Maxi-K úplně odpojí od napájení, tudíž nemá žádný odběr.

 

OndraGTD, nemo: Pokud by jste se chtěli ještě na něco zeptat, případně se domluvit, tak prosím SZ

 

 

 

Odkaz ke komentáři

Přepínání není možné udělat u CANového rádia, nebo navigace. U 3-drátových to udělat jde, nejjednodušší je si udělat přepínače na všechny 3 dráty. Myslím, že původní d-dot to taky neuměl, ale pár lidí si to takhle udělalo, proto se o tom mluvilo, ale jistej si opravdu nejsem :ph34r: Jinak dnes dokončena jednoduchá aplikace pro aktualizaci MaxiKa přes KKL kabel :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...