Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak jsem přemýšlel, zda má vůbec smysl zakládat novou knajpu, když tu je stejně v poslední době mrtvo. Ale tradice se mají dodržovat, tak snad nás nenechá technikus ve štychu a nějakou tu stánku nahoní.

 

Snad bude letošní rok 2015 přinejmenším stejně tak plodný jako ten loňský :)

Odkaz ke komentáři

Jo, četl jsem. Je to na hovno, sotva to vypadá, že by se nám tu mohla rozjet sjezdovka (resp. už jakože jede), tak zas hlásí tropy :rolleyes: Jen ať hezky padá, dneska to bylo náhodou mooooc luxusní...všude bílo, na silnicích žádný nasolený sračky, ale hezky ujetej sníh. Jak na Ladově obrázku :)

Odkaz ke komentáři

Takze brzy budou nejaky fotky / videjko pekne na Nove, jak bila Polarka s Jeckem pomaha lidem na silnicich?

 

Btw kdyz jsme u toho, dnes me zarazila reportaz Novy, kdy pry plati to, ze se uz auta (ojety, predvadecky apod.uz na znackach) prodavaj i s SPZkami napric kraji. Tudiz ja s brnenskym trv.pobytem koupim auto v Ostrave a budu mit na SPZ Tecko, nebo v Praze Acko apod. Tudiz uz bude jakakoliv spojitost ridice potazmo SPZ s jizdnimi vlastnostmi naprd...na druhou stranu pry brzy zprovozni prepis vozidla kdekoliv po CR napric kraji, coz velmi ocenim. P.S. s temi znackami lze i ted dostat svuj kraj, ale je nutno je "ztratit" nebo "poskodit"

 

Cerpano zde: http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/domaci/brnan-s-prazskou-znackou-na-aute-uz-ted-je-to-realita.html

Odkaz ke komentáři

Tak Duster vypadá parádně, mně se třeba hafo líbí. A není marnej ani v terénu, taky je o něj celkem zájem. Jsem někde četl, že to bylo původně určený pro domácí trh (čti východní Evropu) a nakonec je takovej zájem, že to nestačí ani montovat, což zaskočilo nejen vedení Dacie, ale hlavně bossy v Renaultu. Akorát to prej dost hnije (v UK tomu říkaj Ruster), ale to první Logany taky ;)


Krasavec, vypadá luxusně chlapácky :palec:

Dacia_Duster_2014_facelift_oficialni_dal


A jestli máš dost velkou garáž, tak bych se nebál ani Amaroka. To je vyloženě porno, kdybych ho měl kam zaparkovat, už ho mám doma :D

 

volkswagen-amarok-canyon-concept-1.jpg

Odkaz ke komentáři

No,

bohužel se ani Nissan nevyhl nějaké té výrobní vadě a byla objevena rez (už opraveno, prý na to byla svolávačka, ale ne aktivní, ale až při 1. servise, ale kdo ví jak by do té doby ty dveře vypadaly).

 

Výňatek z textu: Za určitých podmínek, pokud se vozidlo vyskytuje často ve vlhkém prostředí, je možné pozorovat korozi rámu dveří. Voda může uniknout z kanálků pro ni určených, dostane se do vnitřní části dveří a zapříčiní vznik viditelné koroze. Nápravné opatření zabere max. 4 hodiny a 15 minut a nebude hrazeno ze strany zákazníka. Vaše vozidlo spadá do rozsahu potencionálně postižených vozidel. Nissan proaktivně aplikuje dodatečný antikorozivní přípravek na vnitřní části všech 4 dveří.

 

Takže asi takhle k novému autu za pul milionu, koupené v březnu s aktuálně najetými cca 17 tisíci km

post-229-0-54067800-1420534757_thumb.png

post-229-0-27935200-1420534763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ono pokud to chtějí odkládat (až na další prohlídku), tak je otázkou, jak to bude vypadat... Možná se to dalo řešit hned (aby ty dveře vydrželi co nejdéle), ale nechtějí to moc filtrovat ven. Velký svolávačky se už neututlají :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Zřejmě to tutlali nebo to nepovažují za nic závažného (oproti dříve hrozícím vystřelovacím airbagům apod.), neb i na foru Nissanu se s tímto setkalo pár lidí - respektive to napsal někdo kdo se k této informaci dostal a pak každý obkoukl svýho Qashqaie, zda něco objevil nebo ne. My ano takže se jelo na reklamaci a oni hned, že o tom ví a řešili by v rámci 1.servisní prohlídky, která je u benzínového QQ po roce / 20 tkm. Zase na rez je u Nissanu záruka 12 let, běžná tovární 3 roky nebo 100 tkm nebo případně prodloužená 5 let nebo 150 tkm, tak to trošku nechápu. Jsou vlastně sami proti sobě, pokud to nechají až se za nimi někdo objeví s prohlídkou... Je pravda že naše bylo vlastně koupené po zimě (březen), takže ty dvě rezavý tečky se objevily od léta do podzimu (auto stojí denně venku ale co, je to přece auto), ale i tak. Umím si představit, že to nemusí u některých skončit jenom na těchto dvou rezavých tečkách...

 

Samozřejmě to u nového auta zabolí, ale je opraveno a jezdí se dál. Taková Micra proti tomu z 2006 jezdí dodnes, kdy má už přes 165 tisíc a jezdí jako když byla nová, bez rezu a jezdí se s ní jenom na servisní prohlídky.

 

post-229-0-66976600-1420559217_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...