Přejít na obsah

Výběr repro pro O1 do zadního plastu


Doporučené příspěvky

Díky moc! :palec:

Tak na to koukám...

Gladen M 165 V2 za 2.9 nebo Alphy za 2.1?

Vyplatí se to? Mám ještě rozjetý nápad s výměnou předních sedaček za polosporty s vyhříváním/airbagama a nějak netuším do čeho mám vrazit dřív, sedačky nebo repro?

 

Ještě OT: Kaslík a levá strana u řidiče a potažmo tunel jde použít z předface nebo se musí vzít face?

Odkaz ke komentáři

Tož fotky jsou zde. Porovnání výškáčů které lze natáčet do všech směrů dle libosti. Výškáče mají taky možnost odpojení výhybky a jsou zakončený konektorem, místo drátu.

Repra jsou relativně lehký, ale vypadají fajn. Na svojí cenu bych řekl že super. Teď ještě najít čas na namontování... :wacko:

post-36256-0-16732800-1487780476_thumb.jpg

post-36256-0-11059200-1487780480_thumb.jpg

post-36256-0-07732300-1487780488_thumb.jpg

post-36256-0-75514600-1487780491_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tavi: sorry, že jsem nenapsal dřív, ale nějak jsem časově nestíhal... :(

Jak vidím, tak reproduktory už máš koupený a myslím, že i s těma Alphama určitě neuděláš chybu, určitě budou hrát o 100% líp než ty origo repro a když potom ještě vytlumíš dveře, tak poznáš zase velký rozdíl v kvalitě reprodukované hudby ;) . Jen jak čtu, tak toho tlumícího matrošu budeš mít málo, nevím teda jak velký ty pláty jsou, ale musíš vytlumit vnitřní část dveří a pak musíš tlumením uzavřít i samotné dveře a na to ti 2 pláty 100% stačit nebudou, troufám si říct, že ani na jedny dveře ti to nepostačí... :O

 

Co se týká té palubky, tak nevím to jistě, ale kastlík a strana u řidiče by mohla zůstat předface, ale pokud chceš použít face prostřední část, tak musíš použít i face tunel, s předface by ti to určitě nepasovalo :)

 

 

to máš gladen alpha dopředu? taky do nich asi půjdu, když už je mám i vzadu ... jak dám trošku volume+, tak jsou zezadu krasný basy, lepší než teď ty origo chrastítka vepředu

 

 

Tady jde vidět, jak málo kvalitní reproduktory jsou ty origo, když je teď přehrají kvadlitní 130mm repro :D , ty přední určitě kup co nejdříve, ať si můžeš užívat lepší kvality a když dveře ještě vytlumíš tlumením, který jsi koupil, tak budeš určitě spokojenej :palec:

Odkaz ke komentáři

Neva, neva.

Vzal jsem k tomu dva pláty Gladen Aero Wave, ale až když jsem to doma rozbalil tak jsem se zamyslel (opožděně) jestli to nebyla náhodou chyba... :pest:

Respektive, jestli jsem neměl koupit něco jinýho, nebo víc těch plátů :(

Odkaz ke komentáři

Tavi: je to jak napsal ketys, ten tvůj materiál se dává za reproduktor, ale na vytlumení dveří potřebuješ jinej materiál, třeba co si koupil právě ketys. Jinak to množství 16 ks je jen na přední dveře, nesmíš zapomět, že musíš vytlumit vnitřek dveří (vnější plech) a pak ještě vnitřní plech (ta část co je pod tapecem). Já bych třeba volil na vnější plech 8-10x https://www.ahifi.cz/sinus-live-adm.html a na vnitřní plech 8-10x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-silent-coat-m2.html nebo 3x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-anticor-s-2-1-mm.html . Na vytlumení předních dveří celkově musíš počítat s částkou 1500-2000 Kč :)

Odkaz ke komentáři

Mno... to je docela síla. Tlumení schovám a přikoupím časem. Dřív jak v létě to dohromady dělat nebudu, takže bych si eventuálně zajel rovnou do brna ať to vytlumí Ahifi a nemusím se stresovat. Nebo si stim budu hrát na dvorku.

 

 

Vytlumit vnitřek dveří (vnější plech) a pak ještě vnitřní plech (ta část co je pod tapecem). Já bych třeba volil na vnější plech 8-10x https://www.ahifi.cz/sinus-live-adm.html a na vnitřní plech 8-10x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-silent-coat-m2.html nebo 3x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-anticor-s-2-1-mm.html . Na vytlumení předních dveří celkově musíš počítat s částkou 1500-2000 Kč :)

Počkat, takže vnitřní plech je pod tapcem a vnější plech je pod stahovačkou nebo naopak? Nějak jsem se v tom zamotal.

Sinus dám pod tapec, m2/anticor dám pod stahovačku a na to Aero Wave, správně?

Odkaz ke komentáři

Tlumení schovej, určitě se ti pak bude hodit když ho budeš dávat za ty repráky. To je taky možnost svěřit to někomu jinému, ale počítej, že si za práci vezmou aspoň 1-2tis Kč.

 

Ano, pochopil jsi to dobře, vnější plech je pod stahovačkou a vnitřní (ten s dírama) je pod tapecem. Jinak použití těch materiálů bych udělal naopak jak jsi napsal, tzn. Sinus Live ADM (ty černý pláty) pod stahovačku a pod tapec Silent Coat M2 nebo STP Anticor S ;)

 

Takto to mám já za použití jiných značek materiálů :)

 

post-107-0-49139600-1488137621_thumb.jpgpost-107-0-21872600-1488137634_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...