Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...

Ahojte. Mam OII fl 2011. Vymenil som ziarovky sifitky 42mm aj 2 T10 na led.
Problem: Spinace ak su v polohe ze svietia pri otvoreni dveri alebo po odomknuti zamknuteho auta tak vsetky ledky trosku svietia aj pri zatvorenych dverach..jak keby stanby rezim...Ak nastartujem zhasnu celkom. Ak vypnem motor vystupim a zamknem auto tiez svietia trosku..jak standby. S normal ziarovkami to tak nerobi. zatial som to poriesil posumom do polohy celkom vypnutej.Stretlivste sa uz s takym?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Tak jsem dnes dal do stropních lampiček nové led T10 i nové Led sufitky a taky mám problém, že když je nastaveno na osvětlení při otevření dveří či odemknutí na dálku, tak stále jemně svítí. Když dám do polohy vypnuto, tak nesvítí. For breta, myslíš si, že když dám ke každé žárovce ten odpor, tak to dělat nebude?

Odkaz ke komentáři

Jenže já jsem prošel škoda forum a celé Octavia club a nikde jsem nenašel Led sufitku za rozumnou cenu, která 100% nebude házet chybu.

Dnes jsem přidal dvě sufitky do spz a začalo mi to házet chybu, přitom to byly sufitky s CANBUS!!!! Takže když mi někdo řekne, kde koupit za rozumnou cenu v ČR dvě sufitky, které nebudou házet chybu na Octavii II facelift, tak hned jdu do toho.

Odkaz ke komentáři

Zítra ráno jsem domluvený v TDI Fun na Chip Tuning a hned potom se budu věnovat tomu vyřazení hlášení chyb. Taky si myslím, že je to nejjednodušší cesta. Jinak se mi ty ledky v SPZ docela líbí a jsem rád, že to svítí hodně. Včera jsem couval a světe div se, osvětluje to tak hezky, že jsem viděl lépe než bez ledek.

 

Takže za mně určitě LED. Jinak jsem si koupil těch Ledek strašně moc, snad do všech světel, ale poté co mi to házelo chybu osvětlení, tak už jsem ten zbytek nedával. Snad když se povede vyřadit to hlášení chyb, tak je dodám i do parkovaček, denního svícení, zpáteček, koncovek a do zrcátek. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...