Přejít na obsah

Výměna sedaček


Kaby

Doporučené příspěvky

Zdravim chtel bych se poptat...mam moznost koupit kozene sedacky s el. posuvem a vyhrevem...ale ani jedno v aute nemam..Je problem nezi komunikaci sedacek a autem nebo je to zcela v poho,staci dokoupit jen climatronik s koleckama na ohrev a bude to po pripojeni fachat....Nekdo nejake rady diky moc

Odkaz ke komentáři

Hoj,mám problém...od výroby mám výbavu Ambiente s nedělenýma sedadlama v zadu a koupil sem kožené,ale dělené a ten spodek nepasuje :) nevím co stím dělat,zda to nechat přečalounit na celek z puvodu,jen pouzit tu kůži,nebo to nejak upravit na karoserii,díky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

to sice je, ale zrcátko potřebuje ještě vědět, do jaké polohy se doštelovat, takže potřebuje poťáky = výměna zrcátka a dotažení kabeláže z dveřní RJ, a somozdřejmě výměna předních dveřních RJ, ty současné nepodporují paměť :smich:

 

stačí ti jen řidičova sedačka, spolujezdcova nemá paměť, tím pádem není napojená na CAN, je nepodstatná pro fci paměti a nebo řidičovi sedačky

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o měsíc později...
Zdravim chtel bych se poptat...mam moznost koupit kozene sedacky s el. posuvem a vyhrevem...ale ani jedno v aute nemam..Je problem nezi komunikaci sedacek a autem nebo je to zcela v poho,staci dokoupit jen climatronik s koleckama na ohrev a bude to po pripojeni fachat....Nekdo nejake rady diky moc

Zdar, řešil jsem stejný problém. Koupil jsem taky kožený sedačky s výhřevem a elekktrickým posuvem a montovali se do Octavie Facelift. Výsledek je super a nelituji toho, ale není to tak jednoduchý. Jednak musíš koupit ten zmiňovaný climatron, ale také speciální kabeláž aby ti fungovat ten posuv. Rozhodně si nekupuj ten svazek co nabízejí v Auto ASP (má málo drátů). Já ten můj koupil od tohodle borce http://forum.skodahome.cz/topic/88259-o-ii...p;#entry1377390 a byl super. Mám vyhřívaný i zadní tak nebudeš potřebovat ten druhý svazek. Zapojovali mi to chlapci z cardiagnostiku http://www.cardiagnostik.cz/. Sám bych do toho nešel, znaméná to vymontovat půl auta a je třeba vědět co a jak.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Proboha na co foto ? Sedadlo drží na 4 šroubech (xzn). Posuneš sedačku dopředu odšroubuješ vzadu dva šrouby a pak posuneš sedačku dozadu a odšroubuješ dva šrouby ve předu a pak už jen odpojíš konektor od airbagů (samozřejmě s vypnutým zapalováním) a sedačku vytáhneš.

Odkaz ke komentáři

to mě taky zajímá. A když je vytáhnu, odpojím bagy, u mě i vyhřívání a pak je tam zas zapnu a našroubuju-bude to všechno fungovat? nestane se nic když se to odpojí, mám v autě pořádný bordel a chtěl bych se na to na jaře vrhnout a pořádně ten interiér vyčistit. Tak uvažuju o vytažení sedaček,ale bojím se jestli se s tím něco nestane. Díky za info.

Odkaz ke komentáři

Baterku odpojovat nemusíš. Jen vypni zapalování a pro jistotu vytáhni klíč ze spínačky abys ho nechtěně nezapl. Vyndej sedačky odpoj konektory výhřev + airbag. Udělej co potřebuješ a pak zapoj konektory a přišroubuj sedačky. A až máš vše hotové, tak pak můžeš zapnout zapalování. Pokud bys zapnul zapalování v době kdy budou sedačky vytažené ven, tak se ti zapíše chyba do jednotky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to napíšu sem.

Jdou nějak dotáhnout zadní dělený sedačky? OII předFL liftback.

Mám pocit, že mi to tam nějak mlátí na příčných nerovnostech. Nemyslím si, že se to ozývá až za sedačkama z kufru. Když sklopím tu větší část a zatřesu s ní, cítím, že tam je vůle někde od podlahy. Potřeboval bych to nějak celý vyndat a zkusit dotáhnout na fest, je to prostě takový roztřesený vyčvachtaný. :)

Díky moc. :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasně, jenže já mám zřejmě nějak povolený ten mechanismus sklápění - sedačkou můžu kvedlat pár milimetrů na každou stranu, pokud jí uvolním ze zajišťovací kotvy. Nemyslím si, že ty sedačky jsou povolený vzhledem k umístění v autě, ale že je v pytly ten kloub, přes který se to sklápí. Je to celý divný, ty rány jsou občas docela hrozný.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...