Přejít na obsah

Startování 2.0 TDI 135KW DSG PROBLEM NEBO NORMAL


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Pročti si pořádně diskusi k rs tdi a to i v sousedním foru. RS TDI má se starty problémy. Já se tím trápím od začátku, už přes rok. O problému se ví, dělali aktualizaci SW, ale i po ní se problém vrací. U mne po 4 reklamacích to už vypadá na odstoupení ze smlouvy, což bude mazec.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Startování je problém a nikdo to NEŘEŠÍ ! Jsem vlastníkem Octavie 3 RS manual TDI a tak jak se trápím s tímto autem jsem ještě nezažil... Byl jsem ve škodovce a říkám že slyším pravidelný zvuk z motoru ze strany kde jsou kladky napínací . Dříve jsme měnil rozvodový řemen a myslel jsem že to jsou kladky ale vyměnili jen řemen. A když ted mi volali co je za závadu tak že musejí vyměnit hlavní blok motoru. Zůstal jsem hledět a nevěřil vlastním uším. O.K tak všechno proběhlo dobrý. A když vyzvedávám auto pán mi vše vysvětlil že v tom bloku byli vydřené už hrnky od pístů a říkám to je dobře že se to zjistilo a tak si to poslechneme jak to zní :-D ten zvuk jsem pořád slyšel a jediný co mi řekli tak že nemají tušení co to může být. neměl jsem slov a tak jsem odjel. Jediné co mi zbývá je asi zkusit jiný servis od škodovky kde třeba budou zkušenější. Jinak jsem na stejné cestě jak tady kolega uvádí 5 různých závad a budu požadovat vrácení nebude to lehké kdo dneska jen tak vrátí tolik peněz.

PZ: Škoda že nejde zjistit auto které si kupujeme kdy je dělané. Já má asi auto dělané v pátek a dodělávané v pondělí. V pátek se nikomu nechce a v pondělí než si povykládají zážitky z víkendu no jak to si dopadne ... :-D

 

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

nechci ti kazit radost, ale mam pocit, ze skodovka jede 24 denne vcetne vikendu, takze to, ze by auto zustalo viset 3 dny na lince se mi moc nezda...

 

jinak ja ten problem mam obcas taky. sem tam se mi stane, ze nazhavim, otocim a krasne 3-4 vteriny to startuje nez naskoci motor.

 

nijak jsem to zatim neresil, na vraceni auta to u me neni ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 roky později...
  • o 2 roky později...
  • o 11 měsíců později...
V 19. 11. 2021 at 20:01, Mirouch76 napsal:

Mám OIII 2.0tdi 135kW DSG Scout cca rok. Ze začátku stejný problém, s tím, že tak 1 ze 4 startů jsem musel opakovat. V lednu jsem vyměnil baterii origo za origo a od té doby jestli třikrát tak je to moc. A to startuju stylem otočím klíčkem a až je auto nachystané nastartuje si samo.

Zdravím, kupuji taky OIII 2.0 TDI 135kW a taky první start je strašně zdlouhavý. Myslíte, že je to vada nebo jak píšete stačí vyměnit baterku?

Mám se toho obávat či nikoliv?

Díky za odpověď :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...