Přejít na obsah

Falošný vzduch nasávania


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

už istú dobu mi svieti kontrolka motora, po investovaní cca 2000€ + (54000+ czk) si už neviem rady, som síce tretí majiteľ ale od kúpy som vymenil: rozvody, olej, olejový filter, kabínový filter, kľukový hriadeľ, vačkový remeň, nasávacie klapky, a ešte iné na ktoré si už nespomeniem a kontrolka stále svieti. Mám pocit že spotreba je vyššia ako bola, na plnú nádrž som vedel predtým spraviť cez 800km, teraz ledva 650. Istý známy mi poradil že to môžu byť zanesené nasávacie potrubia. Stretol sa už s týmto niekto?

 

P.S.: Po novom mi zblbla prevodovka (Tiptronic), ide o to, že radí ako má (zatiaľ) no na palubnom mi neukazuje zaradený stupeň + zaradenie (P, R, N, D, S, M) ale svietia všetky naraz. 17.12 idem s tým do opravy, no nerád by som tam znovu nechával ďalšie stovky, ak by mi vedel niekto poradiť tak by som bol veľmi vďačný,

 

rok výroby auta je 2005

 

ešte doplním, aktuálna spotreba: 60 km/h = 5,1-6,2 ; 100 km/h = 5,9-6,9 ; 120 km/h = 6,4-7,2 ; 140 km/h = 7,4-8,6 - má niekto podobne?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

No co se týče převodovky tak bude někde v ní krpa, napíchnout na diag, třeba bude stačit vymazat chyby a zkusit základní nastavení.

Co se týče motoru, tak na sání jsou čidla, tedy pokud je to blbě složený, může tam být nějaká netěsnost, jsou tam klapky,atd. chce to aby se na to podíval někdo kdo tomu rozumí. No a neb se na to vybodnout a jezdit tak, spotřeba je nízká, tak bych to neřešil.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...